H Κέιτ Άπτον πλένει την Μερσεντές της σε slow motion [βίντεο] - iefimerida.gr

H Κέιτ Άπτον πλένει την Μερσεντές της σε slow motion [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Έντονες «αντιδράσεις» έχει προκαλέσει το preview από το διαφημιστικό της Κέιτ Άπτον για την Mercedes-Benz που θα προβληθεί κατά την διάρκεια του Superbowl. Προφανώς γιατί σε αυτό παραμένει ντυμένη και στεγνή.

Την διάσημη σκηνή όπου η Τζέσικα Σίμπσον πλένει το αυτοκίνητο στην κινηματογραφική μεταφορά των Dukes Of Hazzard υποτίθεται -σύμφωνα με την Daily Mail- ότι αναπαράγει το συγκεκριμένο διαφημιστικό για την Mercedes-Benz CLA στο οποίο πρωταγωνιστεί η Κέιτ Άπτον.

Μέχρι που η εικόνα ανοίγει και βλέπουμε ότι το αυτοκίνητο δεν το πλένει η ίδια, αλλά ένα μάτσο σταρ του Αμερικάνικου ποδοσφαίρου στους οποίους το 20χρονο μοντέλο δίνει εντολές για να το καθαρίσουν στην εντέλεια.

Η πρώτη επίσημη προβολή του διαφημιστικού θα γίνει κατά την διάρκεια του Superbowl. Και, με βάση τα views που έχει συγκεντρώσει μέχρι τώρα, αναμένεται να εξελιχθεί σε best seller.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ