Σε νέα δίκη παραπέμπεται ο άλλοτε επικεφαλής της «Ασπίς» Παύλος Ψωμιάδης - iefimerida.gr

Σε νέα δίκη παραπέμπεται ο άλλοτε επικεφαλής της «Ασπίς» Παύλος Ψωμιάδης

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την πόρτα του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης θα περάσει ο άλλοτε επικεφαλής του ομίλου «Ασπίς», Παύλος Ψωμιάδης, με τις κατηγορίες που τον βαραίνουν να είναι αυτές της απάτης και της έκδοσης ακάλυπτων επιταγών.

Σύμφωνα με παραπεμπτικό βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Θεσσαλονίκης, ο Π. Ψωμιάδης κατηγορείται ότι εξαπάτησε επενδυτές, υπόσχοντάς τους υψηλό επιτόκιο, της τάξης τού 8 με 8,5%.

Η υπόθεση έφτασε στη Δικαιοσύνη έπειτα από μήνυση που κατέθεσαν πέντε Σερραίοι επενδυτές, οι οποίοι με το δέλεαρ υψηλού επιτοκίου είχαν «επενδύσει» συνολικά το χρηματικό ποσό των 581 χιλιάδων ευρώ.

Τον Απρίλιο του 2012, ο κ. Ψωμιάδης, καταδικάστηκε σε κάθειρξη 8 ετών, χωρίς αναστολή για την πλαστή επιταγή ύψους 550 εκατομμυρίων ευρώ, που προσκόμισε το 2009 στην Επιτροπή Εποπτείας Ιδιωτικής Ασφάλισης για να συνεχιστεί η λειτουργία της επιχείρησης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ