Συγκίνηση στην κηδεία του Παύλου Μάτεσι [εικόνες] - iefimerida.gr

Συγκίνηση στην κηδεία του Παύλου Μάτεσι [εικόνες]

Συγκίνηση στην κηδεία του Παύλου Μάτεση [εικόνες]
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην τελευταία του κατοικία συνόδευσαν τον σπουδαίο συγγραφέα, Παύλο Μάτεση, με ιδιαίτερη συγκίνηση λίγοι και καλοί φίλοι του.

Παρόντες στον ύστατο χαιρετισμό στον μεγάλο Παύλο Μάτεση ήταν πολλοί εκπρόσωποι από τον χώρο της τέχνης και της πολιτικής, όπως, οι Μίμης Ανδρουλάκης, Τηλέμαχος Χυτήρης, Νίκος Σηφουνάκης και Γρηγόρης Ψαριανός, Κώστας Μουρσελάς, Λάκης Παπαδόπουλος, Νίκος Πετρόπουλος, Μάριος Ποντίκας, Νικήτας Τσακίρογλου και Χρυσούλα Διαβάτη.

Ο συγγραφέας Κώστας Μουρσελάς είπε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ: «Είμαι ιδιαίτερα συγκινημένος, γιατί μαζί ξεκινήσαμε. Το πρώτο του έργο που παίχτηκε, η "Τελετή", μου το έφερε, όταν το έγραφε, για να το διαβάσω. Ο θάνατός του είναι πρώτα από όλα μια απώλεια. Πιστεύω ότι είναι από τους καλύτερους συγγραφείς. Ανατρεπτικός, αντισυμβατικός. Είχε πολλά προτερήματα και η πεζογραφία του και το θέατρό του. Από τα καλύτερα, που διαθέτουμε. Λυπούμαστε όλοι για την απώλεια και την ταλαιπωρία, που υπέστη με την υγεία του τα τελευταία χρόνια. Κρίμα».

Φωτογραφίες Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ