Εγκλημα στη χώρα που μισούν τις γυναίκες - Στραγγάλισαν δύο ανήλικες αδελφές - iefimerida.gr

Εγκλημα στη χώρα που μισούν τις γυναίκες - Στραγγάλισαν δύο ανήλικες αδελφές

Φρικτό έγκλημα στη χώρα που μισούν τις γυναίκες-Στραγκάλισαν δύο ανήλικες αδελφέ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στραγγαλισμένες στη μέση του δρόμου βρέθηκαν δύο ανήλικες αδελφές στη Γουαταμέλα, μια χώρα όπου τα τελευταία χρόνια έχουν δολοφονηθεί χιλιάδες γυναίκες. Τα κορίτσια ηλικίας έξι και 11 ετών, όταν βρέθηκαν, φορούσαν ακόμη τις πυτζάμες τους και κρατούσαν στα χέρια τους τα κομποσκοίνια τους...

Σύμφωνα με τη Daily Mail στη Γουατεμέλα δολοφονήθηκαν ακόμη δύο γυναίκες, συγγενείς των κοριτσιών, οι οποίες βρέθηκαν νεκρές με σφαίρες καρφωμένες στα πρόσωπά τους. Πρόκειται για τη μητέρα και μια ξαδέλφη των κοριτσιών, οι οποίες βρέθηκαν δολοφονημένε στις 16 Ιανουαρίου.

Πάντως, σύμφωνα με τον Διευθυντή του Εγκληματολογικού Ινστιτούτου της χώρας, πίσω από τη δολοφονία των δύο ανήλικων κοριτσιών πιθανότατα και να κρύβονται κυκλώματα διακίνησης ναρκωτικών, τα οποία δεν ενδιαφέρονται καθόλου για το φύλο ή την ηλικία των θυμάτων τους.

Οι φωτογραφίες με τις νεκρές γυναίκες, σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα θα μπορούσε να λειτουργήσει ως «υπενθύμιση» ότι η Γουατεμάλα είναι η «χώρα που έχει κηρύξει πόλεμο κατά των γυναικών».

Τα στοχεία με τις δολοφονίες γυναικών στη Γουατεμάλα προκαλούν σοκ. Σύμφωνα με μια οργάνωση ανθρωπίνων δικαιωμάτων το 2012 δολοφονήθηκαν 707 γυναίκες, ενώ στις δύο πρώτες εβδομάδες του 2013 βρήκαν το θάνατο 32 γυναίκες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ