Το ΠΑΣΟΚ καταδικάζει τις ποινικές διώξεις για τον πρόεδρο της ΕΛΣΤΑΤ - iefimerida.gr

Το ΠΑΣΟΚ καταδικάζει τις ποινικές διώξεις για τον πρόεδρο της ΕΛΣΤΑΤ

Το ΠΑΣΟΚ καταδικάζει τις ποινικές διώξεις για τον πρόεδρο της ΕΛΣΤΑΤ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τη διαφωνία του για τις ποινικές διώξεις σε στελέχη της ΕΛΣΤΑΤ εκφράζει το Γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ, υποστηρίζοντας ότι οι δύσκολες επιλογές που έγιναν και γίνονται για τη διαχείριση και την έξοδο από την κρίση δεν μπορεί να αντιμετωπίζονται ως ζητήματα ποινικού δικαίου.

Η Ιπποκράτους τονίζει ότι η άσκηση ποινικής δίωξης για παραποίηση στοιχείων από στελέχη της ΕΛΣΤΑΤ «προκειμένου αυτό να παρουσιαστεί διογκωμένο, ώστε, κατά την εισαγγελική κρίση, να επιβληθούν νέα δυσβάστακτα μέτρα στους πολίτες» δεν ωφελεί τη χώρα στην παρούσα στιγμή.

Τονίζει, ακόμη, ότι «οι θεωρίες της συνωμοσίας για το πώς οδηγήθηκε η χώρα στην κρίση και οι θεωρίες του «από μηχανής Θεού» που θα την βγάλει μαγικά και χωρίς κόπο από αυτήν, εκθέτουν τη χώρα και τους πολίτες σε μεγάλο κίνδυνο και προσπαθούν να ανακόψουν τη μόνη εφικτή, υπεύθυνη και ασφαλή εθνική στρατηγική».

«Ελπίζουμε, όταν όλοι αντιληφθούν αυτές τις απλές αλλά κρίσιμες αλήθειες, να μην είναι πολύ αργά για τον τόπο» καταλήγει το Γραφείο Τύπου.

Καμμένος: Η ποινική δίωξη για τον πρόεδρο της ΕΛΣΤΑΤ δικαιώνει τους Ανεξάρτητους Ελληνες

Ένα ακόμη «σενάριο συνωμοσίας» αποδείχθηκε κακούργημα προς έρευνα, δήλωσε ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Πάνος Καμμένος με αφορμή την κακουργηματική δίωξη σε βάρος του Α. Γεωργίου ο οποίος κατηγορείται για αλλοίωση των δημοσιονομικών στοιχείων της ΕΛΣΤΑΤ.

Ο Πάνος Καμμένος υπενθυμίζει ότι το κόμμα του πρωτοστάτησε στην ανάδειξη του θέματος αυτού υποστηρίζοντας ότι έγινε αλλοίωση των στοιχείων, το οποίο τότε θεωρήθηκε «σενάριο συνωμοσίας» και υποστηρίζει ότι ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς έχει τεράστιες ευθύνες επειδή διατηρεί μέχρι σήμερα τον κ. Γεωργίου στη θέση του «προκειμένου να παράσχει επιπλέον προστασία στον κ. Παπανδρέου και τον κ. Παπακωνσταντίνου», όπως ισχυρίζεται.

«Μετά τις δηλώσεις Λοβέρδου και Κατσέλη έρχεται τώρα η Δικαιοσύνη να προσθέσει νέα στοιχεία για τις μεθοδεύσεις και μέσω της πλαστογραφίας των στοιχείων της ΕΛΣΤΑΤ, που οδήγησαν τη χώρα μας στις δαγκάνες των δανειστών», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Καμμένος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ