Παναγούλης: Καθιστώ τον Δένδια υπεύθυνο για την προσωπική μου ασφάλεια - iefimerida.gr

Παναγούλης: Καθιστώ τον Δένδια υπεύθυνο για την προσωπική μου ασφάλεια

Παναγούλης: Καθιστώ τον Δένδια υπεύθυνο για την προσωπική μου ασφάλεια
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με επιστολή του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Στάθη Παναγούλη προς τον πρόεδρο της Βουλής Ευάγγελο Μεϊμαράκη συνεχίζεται η βεντέτα που έχει ανοίξει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης με τον υπουργό Δημόσιας Τάξης Νίκο Δένδια.

Ο κ. Παναγούλης με αφορμή την άρνηση του υπουργού να τον δεχθεί στο γραφείο του και μετά τα σημερινά νέα φραστικά επεισόδια στη Βουλή, καλεί τον κ. Μεϊμαράκη να εγκαλέσει στην τάξη τον υπουργό τον οποίο κατηγορεί για «αντίληψη παιδονόμου».

Ο κ. Παναγούλης αφού χαρακτηρίζει αντικοινοβουλευτική τη συμπεριφορά του υπουργού σημειώνει ότι εδώ και ένα μήνα του έχει ζητήσει επανειλημμένως να τον δεχθεί για να του θέσει θέμα της προσωπικής του ασφάλειας, χωρίς να έχει λάβει καμία ουσιαστική απάντηση από το γραφείο του υπουργού.

Σύμφωνα με τον κ. Παναγούλη την ημέρα της ψήφισης του φορολογικού νομοσχεδίου στις 11 Ιανουαρίου συνάντησε τον υπουργό στο περιστύλιο της Βουλής και του υπενθύμισε το αίτημά του για να λάβει την απάντηση: «Δεν σας δέχομαι για όσα είπατε στη Βουλή».

Κατά τον κ. Παναγούλη «πρόκειται για μια πρωτοφανή στα κοινοβουλευτικά χρονικά συμπεριφορά υπουργού ο οποίος αρνείται την προσωπική συνάντηση για θέματα που άπτονται των καθηκόντων του, με τον αντικοινοβουλευτικό επιχείρημα ότι δεν του αρέσουν οι ομιλίες μου από το βήμα της Βουλής.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ