Audi SQ5 TFSI - Tζιπ με επιδόσεις σούπερ σπορ μοντέλου (σχεδόν)! - iefimerida.gr

Audi SQ5 TFSI - Tζιπ με επιδόσεις σούπερ σπορ μοντέλου (σχεδόν)!

Audi SQ5 TFSI - Tζιπ με επιδόσεις σούπερ σπορ μοντέλου (σχεδόν)!
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά το πετρελαιοκίνητο SQ5 TDI των 313 ίππων η Audi παρουσίασε και ένα ακόμα γρήγορο Q5, αυτή τη φορά με κινητήρα βενζίνης. Έτσι το νέο Audi SQ5 TFSI κινείται από έναν 3.0 V6, που με τη βοήθεια μηχανικού υπερσυμπιεστή (kompressor) αποδίδει 354 ίππους, αρκετούς για να το βοηθήσουν να φτάσει από στάση τα 100 σε 5,3 δεύτερα. Σχεδόν τόσο γρήγορα όσο ένα super car, ενώ η τελική του περιορίζεται ηλεκτρονικά, σύμφωνα με τον άγραφο νόμο των γερμανών κατασκευαστώ πλην της Porsche, στα 250.

Φυσικά οι επιδόσεις υποστηρίζονται και από άλλες παρεμβάσεις, όπως τη χαμηλωμένη κατά 30 χιλιοστά ανάρτηση με τα πιο σκληρά ελατήρια και αμορτισέρ και τους στάνταρ τροχούς των 20 ιντσών (οι 21 είναι εξτρά). Παράλληλα η μάσκα είναι χρωμιωμένη και ελαφρώς διαφοροποιημένη, πίσω υπάρχει ένα σπόιλερ οροφής, ενώ λεπτομέρειες έχουν αλλάξει και στο εσωτερικό.

Το Audi SQ5 TFSI των 354 ίππων, που βέβαια είναι Quattro και έχει στάνταρ αυτόματο κιβώτο 8 σχέσεων, θα είναι διαθέσιμο μετά το καλοκαίρι στις ΗΠΑ, την Κίνα καθώς και σε κάποιες αναπτυσσόμενες αγορές, αλλά στην πορεία δεν πρέπει να αποκλείεται και η πώλησή του στην Ευρώπη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Audi τζιπ Audi SQ5 TFSI σπορ αυτοκίνητο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ