Νοκ άουτ για ένα μήνα τέθηκε ο Φορναρόλι - iefimerida.gr

Νοκ άουτ για ένα μήνα τέθηκε ο Φορναρόλι

Νοκ άουτ για ένα μήνα τέθηκε ο Φορναρόλι
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εκτός αγωνιστικής δράσης για ένα μήνα θα μείνει ο Μπρούνο Φορναρόλι, ο οποίος θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για να αντιμετωπιστούν οι ενοχλήσεις που αισθάνεται στους κοιλιακούς.

«Ο Φορναρόλι αισθάνθηκε έντονες ενοχλήσεις στην κοιλιακή χώρα και μετά την ολοκλήρωση των εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε, κρίθηκε αναγκαία η λαπαροσκοπική χολοκυστεκτομή στην οποία θα υποβληθεί την Πέμπτη 24 Ιανουαρίου το πρωί. Ο ποδοσφαιριστής αναμένεται να ενταχθεί στον κανονικό ρυθμό των προπονήσεων σε περίπου έναν μήνα», αναφέρει το δελτίο Τύπου του Παναθηναϊκού για τον Φορναρόλι.

Οσον αφορά το επαναληπτικό παιχνίδι Κυπέλλου με τον Πλατανιά στα Χανιά, ο Φάμπρι δεν μπορεί να υπολογίζει στον Ορέστη Καρνέζη, ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση και έμεινε εκτός αποστολής. Ο Ισπανός τεχνικός, εκτός του Φορναρόλι και του διεθνή τερματοφύλακα, άφησε εκτός αποστολής και τους Λαγό, Χριστοδουλόπουλο, Πίντο, Χουχούμη, Κουσίδη, Δώνη, Μαρινάκη.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ