«Ο Ζαρντίμ χρησιμοποιούσε τον Μασάντο επειδή ήταν Πορτογάλος» - iefimerida.gr

«Ο Ζαρντίμ χρησιμοποιούσε τον Μασάντο επειδή ήταν Πορτογάλος»

«Ο Ζαρντίμ χρησιμοποιούσε τον Μασάντο επειδή ήταν Πορτογάλος»
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αιχμές κατά του Λεονάρντο Ζαρντίμ άφησε ο Γιάννης Ζαραδούκας για τη μη χρησιμοποίηση του ίδιου, όπως και άλλων Ελλήνων παικτών στον Ολυμπιακό από τον πρώην τεχνικό των «ερυθρόλευκων».

Ο 27χρονος αμυντικός, ο οποίος αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού στον Αρη από τους πρωταθλητές Ελλάδας, μιλώντας στον «NovaΣΠΟΡ FM 94.6» τόνισε πως ο Πορτογάλος προπονητής χρησιμοποιούσε τον Πάουλο Μασάντο επειδή ήταν συμπατριώτες.

«Άλλο να είναι ένας ξένος προπονητής σε μια ομάδα και άλλο ένας Έλληνας. Ο Νικοπολίδης γνωρίζει το ελληνικό πρωτάθλημα. Ο Ζαρντίμ δεν με ήξερε και φάνηκε ότι δεν είχε ασχοληθεί με κάποιους παίκτες. Δεν μιλάω μόνο για εμένα αλλά και τους Βλαχοδήμο και Τάτο. Όταν έχεις έναν διεθνή ποδοσφαιριστή τότε του δίνεις ευκαιρίες. Είναι κάτι που ισχύει και για τα άλλα παιδιά, τον Βλαχοδήμο και τον Τάτο.

»Δεν γίνεται να έχεις τόσο καλά παιχνίδια την περασμένη σεζόν και να μην σου δίνουν ευκαιρίες. Τον Μασάντο τον χρησιμοποιούσε γιατί είναι Πορτογάλος. Μακάρι να είχαμε όλοι ευκαιρίες. Δεν ζητήσαμε πολλά, απλώς 2-3 ευκαιρίες για να δούμε εάν αξίζουμε να παίζουμε στον Ολυμπιακό. Με τον Νικοπολίδη έχουμε προπονηθεί πολλές φορές, εγώ κι οι Τάτος, Βλαχοδήμος. Ήταν πολύ διαβασμένος. Είχε πλούσιο ασκησιολόγιο και μας βοήθησε πολύ», δήλωσε ο Ζαραδούκας για τη συνεργασία του με τον Λεονάρντο Ζαρντίμ και την παρουσία του Αντώνη Νικοπολίδη στον πάγκο του Ολυμπιακού.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ