Τι πουλάει ο σταρ των Μόντι Πάιθονς για να πληρώσει διατροφή [εικόνες] - iefimerida.gr

Τι πουλάει ο σταρ των Μόντι Πάιθονς για να πληρώσει διατροφή [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα 15 εκ. δολάρια που πρέπει να πληρώσει στην ψυχοθεραπεύτρια τρίτη συζυγό του, οδήγησαν τον 73χρονο Τζον Κλίζ σε ορισμένες σκληρές αποφάσεις. Όπως να πουλήσει σπίτια, αυτοκίνητα και -το κυριότερο- όλα τα αναμνηστικά από την εποχή των Μόντι Πάιθον.

«Αναγκάζομαι να είμαι εδώ γιατί βρίσκομαι σε πολύ κακή οικονομική κατάσταση εξαιτιάς ενός πολυέξοδου διαζυγίου. Για αυτό και ονομάζω την stand up περιοδεία μου ''περιοδεία Διατροφή'' ή ''Ταίζοντας το κτήνος''».

Αυτός είναι ο τρόπος που συστήνεται στο κοινό ο πάλαι ποτέ σταρ των Μόντι Πάιθον κατά την διάρκεια της περιοδείας που αναγκάστηκε να κάνει προκειμένου να συγκεντρώσει όσο περισσότερα χρήματα μπορεί.

Ταυτόχρονα ο Κλιζ μετακόμισε στο Μονακό για να αποφύγει την υψηλή φορολογία στην Μεγ. Βρετανία, ενώ έχει βγάλει σε πλειστηριασμό ότι αναμνηστικό είχε συγκεντρώσει κατά την διάρκεια της καριέρας του. Συμπεριλαμβανομένου των κράνων από την ταινιά Monty Python And The Holy Grail και bacstage προσωπικές φωτογραφίες από τα γυρίσματα των Monty Python και της τηλεοπτικής σειράς Fawlty Towers.

Τι πουλάει ο σταρ των Μόντι Πάιθονς για να πληρώσει διατροφή [εικόνες]  | iefimerida.gr 0
Τι πουλάει ο σταρ των Μόντι Πάιθονς για να πληρώσει διατροφή [εικόνες]  | iefimerida.gr 1

Όλα αυτά είναι το αποτέλεσμα του διαζυγίου που πήρε το 2008 από την Καλιφορνέζα ψυχοθεραπεύτρια Άλις Φέι Εικελμπέργκερ (σ.σ. μαθήτρια της Άννας Φρόιντ) με την οποία χώρισε μετά από 16 χρόνια γάμου.

Τι πουλάει ο σταρ των Μόντι Πάιθονς για να πληρώσει διατροφή [εικόνες]  | iefimerida.gr 2

Μια «ασθένεια» που κατάφερε να ξεπεράσει κάνοντας ένα 4ο γάμο το 2011 με την 40άρα σχεδιάστρια κοσμημάτων Τζένιφερ Γουέιντ.

Τι πουλάει ο σταρ των Μόντι Πάιθονς για να πληρώσει διατροφή [εικόνες]  | iefimerida.gr 3
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ