Γυναίκες συνοδηγοί - Mια μέρα στο «γραφείο» [βίντεο] - iefimerida.gr

Γυναίκες συνοδηγοί - Mια μέρα στο «γραφείο» [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τι γίνεται όμως όταν το «γραφείο» είναι ένα αγωνιστικό αυτοκίνητο ή ένα πολύ γρήγορο μοντέλο, και στη θέση του συνοδηγού κάθεται η σύζυγος του οδηγού για να δει πως βγάζει το ψωμί του;

Κάποιες το παίρνουν σχετικά χαλαρά, όπως η Liri Farfus, σύζυγος του οδηγού της BMW στο DTM Augusto Farfus, αλλά κάνουν κι ενδιάμεσα σχόλια (νομίζω πως δεν ελέγχεις το αυτοκίνητο...), ιδρώνουν, ξεϊδρώνουν αλλά μέχρις εκεί, όπως μπορείτε να δείτε στο πρώτο βίντεο (στο τέλος του κειμένου).

Άλλες πάλι αντιδρούν πιο έντονα, όπως η συμβία του κυρίου Joao Barbosa που βγάζει το ψωμί του στις οβάλ πίστες της Αμερικής με ταχύτητες που σπάνια πέφτουν κάτω από τριψήφιο νούμερο και όπως μπορείτε να δείτε στο δεύτερο βίντεο.

Επίσης υπάρχει και η all time classic αντίδραση της κυρίας Patreze (στο τρίτο βίντεο) όταν ο σύζυγός της Ricardo την πηγαίνει μια γρήγορη βόλτα με το αγωνιστικό Honda Civic του, που θυμάται τα παιδία, της, κατεβάζει καντήλια, αλλά δείχνει ότι ξέρει το γίνεται μιας και του υπενθυμίζει πως «δεν είναι Φόρμουλα 1». Πάντως η κ. Patreze έχει κι ένα δίκιο, μιας και το παρατσούκλι του κυρίου της Ricardo the crasher, που το κέρδισε επάξια στη Φόρμουλα 1, δημιουργεί όσο να ΄ναι εντυπώσεις. Όχι τις καλύτερες ομολογουμένως...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BMW αγωνιστικά αυτοκίνητα Honda Civic
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ