Έξαλλοι οι Νεουορκέζοι-H Vogue έκανε τον τυφώνα Σάντι μόδα [εικόνες] - iefimerida.gr

Έξαλλοι οι Νεουορκέζοι-H Vogue έκανε τον τυφώνα Σάντι μόδα [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

H απόφαση της Αμερικάνικης Vogue να φωτογραφήσει μαζί διασώστες και μοντέλα στα πλαίσια της -εμπνευσμένης από τον τυφώνα Σάντι- φωτογράφησης με τίτλο Storm Troopers έχει προκαλέσει τσουνάμι αντιδράσεων.

«Είναι μια κιτς και κακόγουστη φωτογράφηση», «Υποθέτω ότι ήθελαν να την κάνουν προκλητική. Κρίμα που απλά είναι ηλίθια». Αυτά είναι μερικά μόνο από τα σχόλια των τοπικών ΜΜΕ για την αμφιλεγόμενη έμπνευση της Vogue.

Έξαλλοι οι Νεουορκέζοι-H Vogue έκανε τον τυφώνα Σάντι μόδα [εικόνες]  | iefimerida.gr 0

Η συγκεκριμένη φωτογράφηση -πάντα δια χειρός Άνι Λίμποβιτς- θέλει μοντέλα όπως τις Κάρλι Κλος, Σανέλ Ιμάν και Αριζόνα Μιούζ να φωτογραφίζονται μαζί με πυροσβέστες, μέλη της ακτοφυλακές και φαντάρους.Όλους όσους δηλαδή βοήθησαν στο να αντιμετωπίσει η Νέα Υόρκη την καταστροφή που προκάλεσε ο τυφώνας Σάντι.

Έξαλλοι οι Νεουορκέζοι-H Vogue έκανε τον τυφώνα Σάντι μόδα [εικόνες]  | iefimerida.gr 1

Πρόθεση πάντως του περιοδικού (σ.σ. που είχε συγκεντρώσει και δωρίσει πάνω από 1,7 εκ. δολάρια για την ενίσχυση όσων έχουν πληγεί από τον τυφώνα) ήταν πάντως να αναδείξει τους πραγματικούς ήρωες της καταστροφής. Άσχετα αν τελικά μάλλον δεν τα κατάφερε.

Έξαλλοι οι Νεουορκέζοι-H Vogue έκανε τον τυφώνα Σάντι μόδα [εικόνες]  | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ