Ο Ντι Κάπριο βαριέται αφάνταστα την πρώην του Ναόμι Κάμπελ [εικόνες] - iefimerida.gr

Ο Ντι Κάπριο βαριέται αφάνταστα την πρώην του Ναόμι Κάμπελ [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το γεγονός ότι ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο έχει βαρεθεί την ζωή του (σ.σ. για αυτό και ανακοίνωσε ότι σταματάει να κάνει ταινιές) επιβεβαιώνεται από το πως αντιμετώπισε την -ντυμένη με καυτό μπικίνι- Ναόμι Κάμπελ. Δηλαδή σαν να μην υπήρχε.

Το περιστατικό έλαβε χώρα στο αγκυροβολημένο στο λιμάνι του Μαϊάμι γιοτ του Ντι Κάπριο, με την 38χρονη Ναόμι Κάμπελ να μιλάει στον Λέο και εκείνον να κοιτάζει βαριεστημένα τον ορίζοντα ή την οθόνη του κινητού του.

Κάτι που προφανώς και προσέβαλε την παλιά του φίλη (και δεσμό του, την εποχή του Romeo and Juliet) Ναόμι η οποία σταμάτησε να του μιλάει και γύρισε από την άλλη πλευρά.

Λογικό αφού το να μην μπορεί να κερδίσει την προσοχή ενός άντρα είναι κάτι που σπάνια έχει συμβεί στην 38χρονη Αγγλίδα.

Ίσως βέβαια απλά την συγκεκριμένη μέρα να είχε έντονο ανταγωνισμό αφού εντός του γιοτ επέβαιναν και οι υπόλοιπες σημαντικές πρώην του Λέο, δηλαδή η Μπαρ Ραφαέλι και η Μπλέικ Λάιβλι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ