Η καυτή φωτογράφηση της ξεχασμένης σταρ του Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς [εικόνες] - iefimerida.gr

Η καυτή φωτογράφηση της ξεχασμένης σταρ του Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πάνε 13 χρόνια από τότε που η Τίφανι Άμπερ Θίσεν, γνωστή στο ελληνικό κοινό από το Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς και το Saved by the bell, ήταν στην επικαιρότητα. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν συνεχίζει να προσπαθεί.

«Την εποχή του Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς αισθανόμουν ως sex symbol. Αλλά αυτό συμβαίνει σε κάθε 20άρα που πρωταγωνιστεί σε μια καυτή τηλεοπτική σειρά. Αν και εγώ αισθανόμουν πάντοτε πίεση, επειδή το σώμα μου ήταν πληθωρικό. Δεν μπορούσα να ταιριάξω στο ανορεξικό πρότυπο της έφηβης σταρ».

Αυτό δήλωσε η -38χρονη πλέον- Τίφανι Άμπερ Θίσεν στο σάιτ Me in My Place για το οποίο φωτογραφήθηκε. Και μάλιστα εντός του σπιτιού της, όπως είναι και το σχετικό concept των συγκεκριμένων φωτογραφήσεων.

Η καυτή φωτογράφηση της ξεχασμένης σταρ του Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς [εικόνες]  | iefimerida.gr 0

Μια αναπάντεχη απόφαση καθώς υποτίθεται ότι η Τίφανι (η οποία είναι παντρεμένη και μητέρα ενός 2χρονου κοριτσιού) δεν έχει πλέον ανάγκη να πουλάει την σεξουαλικότητά της.

Η καυτή φωτογράφηση της ξεχασμένης σταρ του Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς [εικόνες]  | iefimerida.gr 1

Ειδικά από την στιγμή που μετά το 90210 συνέχισε πάντοτε να έχει σταθερή δουλειά στην τηλεόραση. Ακόμη και αν ποτέ δεν κατάφερε να κάνει ξανά το μπαμ.

Η καυτή φωτογράφηση της ξεχασμένης σταρ του Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς [εικόνες]  | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ