Κουρδιστείτε με ρακόμελα - iefimerida.gr

Κουρδιστείτε με ρακόμελα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένα μεζεδοπωλείο στην Ηλιούπολη, το Κουρδιστήρι, έχει γίνει το νέο αγαπημένο μας στέκι για ρακόμελα, τσιπουράκια και χαλαρές παρεΐστικες βραδιές που δεν… δαγκώνουν την τσέπη μας.

Λειτουργεί εδώ και περίπου ένα χρόνο σε μια όμορφη μονοκατοικία που βρίσκεται κοντά στην πλατεία 25ης Μαρτίου και διαθέτει και έναν κηπάκο ότι πρέπει για τα πρώτα ζεστά βράδια της άνοιξης. To Κουρδιστήρι στήθηκε από δύο παιδικούς φίλους, τον Θεμιστοκλή Καλύβα και τον Γιάννη Τσιάκο και θα καταφέρει να σας… κουρδίσει με την πρώτη ματιά. Χωρίς ίχνος δηθενιάς, με λίγο εναλλακτικό στιλάκι και τελείως ακομπλεξάριστες νεαροπαρέες, το Κουρδιστήρι έχει γίνει φανατική συνήθεια για πολλούς και όχι τυχαία.

Η κουζίνα του την ψάχνει όσο πρέπει για να καταφέρει να διαφέρει μακράν από την κλισέ-άγευστη και πασέ λογική του «τυπικού μεζεδοπωλείου». Κάτι οι ολόφρεσκες πρώτες ύλες από διάφορες γωνιές της Ελλάδας (θα βρείτε ωραιότατα χειροποίητα λουκάνικα και στα πιάτα σας θα σας κάνουν εντύπωση τα τυράκια- διαμαντάκια, όπως κασέρι Μυτιλήνης και μανούρι), κάτι το καλό τηγάνι (υπέροχη η τηγανιά), κάτι οι έξυπνοι τσιπουρομεζέδες (όπως ο τηγανιτός ταραμάς που «τραβάει» πολύ αλκοόλ), αλλά και τα πιάτα ημέρας (ρωτήστε τους, θα σας πουν) και το σίγουρο είναι πως δεν θα φύγετε νηστικοί από το Κουρδιστήρι ούτε απογοητευμένοι, ειδικά δε όταν έρθει ο λογαριασμός και συνειδητοποιήσετε ότι δεν έχετε ξεπεράσει τα €12 με € 15 το άτομο. Επίσης θα βρείτε ρακή (και ψημένη), ούζα και ρακόμελα και μόλις φτιάξετε λίγο κεφάλι μπορείτε να χαλαρώσετε και να ταξιδέψετε με την μουσική που ακροβατεί ανάμεσα στην ροκ , τα έντεχνα και το ρεμπέτικο. Τα Παρασκευοσάββατα μάλιστα έχει και live .

Πληροφορίες για το Κουρδιστήρι εδώ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ