Λοβέρδος προς πρώην υπουργούς: Δεν αλλάζω απόψεις και δεν κρύβομαι - iefimerida.gr

Λοβέρδος προς πρώην υπουργούς: Δεν αλλάζω απόψεις και δεν κρύβομαι

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα πυρά πρώην υπουργών της κυβέρνησης Παπανδρέου δέχτηκε και χθες ο Ανδρέας Λοβέρδος, μετά την δήλωσή του ότι ο Γιώργος Παπανδρέου είχε προαποφασίσει την υπαγωγή της χώρας στο ΔΝΤ και ότι στην απόφαση αυτή ο ίδιος είχε αντιταχθεί.

Αυστηρή κριτική στον Ανδρέα Λοβέρδο άσκησε για δεύτερη ημέρα χθες η Λούκα Κατσέλη, η οποία έχει δηλώσει ότι δεν γνώριζε για την απόφαση συμμετοχής στο ΔΝΤ. Μιλώντας στο Βήμα FM η Λούκα Κατσέλη δήλωσε ότι την απόφαση για υπαγωγή στο ΔΝΤ την πήραν μόνοι τους ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου και ο Γιώργος Παπανδρέου και πρόσθεσε:

«Για την ανακοίνωση του Πρωθυπουργού από το Καστελλόριζο, ακόμη και υπουργοί στο οικονομικό επιτελείο, όπως εγώ, δεν το γνωρίζαμε!».

Αιχμές για τον Ανδρέα Λοβέρδο άφησε και ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής ο οποίος με ανάρτησή του στο facebook ζήτησε «να σταματήσουμε να θολώνουμε τα γεγονότα και να εξηγήσουμε στην κοινωνία την ανγκαιότητα της προσφυγής μας στον τριμερή μηχανισμό στήριξης».

Πρόσθεσε, μάλιστα, ότι «δυστυχώς σήμερα απαξιώνουμε τις προσπάθειες μιας ολόκληρης κοινοβουλευτικής ομάδας, προβάλλουμε τις όποιες τότε προσωπικε μας σκέψεις, αμφιβολίες, αντιρρήσεις, πιστεύοντας ανώδυνα ότι η ανοχή της κοινωνίας είναι τεράστια».

Στο ίδιο επικριτικό προς τον Ανδρέα Λοβέρδο πνεύμα κινήθηκε και ο πρώην υπουργός Πάνος Μπεγλίτης στον Σκάι: «Δεν ξέρω εάν βρισκόμαστε σε περίοδο ιστορικού αναθεωρητισμού, αλλά ειλικρινά στέκομαι αδύναμος να προσδιορίζω τα αίτια της αναμόχλευσης ενός κοινού παρελθόντος που ήταν συγκλονιστικό και για εμάς ως παράταξη, αλλά και για τη χώρα».

Ο Ανδρέας Λοβέρδος πέρασε στην αντεπίθεση για δεύτερη ημέρα, λέγοντας στον Σκάι: «Η παρεξήγηση που κάνουν ορισμένοι επίτηδες είναι να λένε ότι η δική μου κριτική σε αυτό είναι αλλαγή στάσης. Εγώ ό,τι έλεγα τότε το λέω και τώρα, ότι εκείνο που με χαρακτηρίζει είναι ότι δεν αλλάζω απόψεις και δεν κρύβομαι».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ