Επίθεση Βενιζέλου σε Χατζηδάκη: Μας αιφνιδιάζεις και αγνοείς τις προτάσεις μας - iefimerida.gr

Επίθεση Βενιζέλου σε Χατζηδάκη: Μας αιφνιδιάζεις και αγνοείς τις προτάσεις μας

Επίθεση Βενιζέλου σε Χατζηδάκη: Μας αιφνιδιάζεις και αγνοείς τις προτάσεις μας
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μόνο... εθιμοτυπική δεν ήταν η επίσκεψη του Ευάγγελου Βενιζέλου στο υπουργείο Ανάπτυξης. Όταν οι πόρτες του υπουργικού γραφείου του Κωστή Χατζηδάκη έκλεισαν, βγήκαν τα «μαχαίρια».

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ άσκησε – σύμφωνα με πληροφορίες – σκληρή κριτική στον υπουργό Ανάπτυξης. «Είσαι από τους λίγους υπουργούς που μας αιφνιδιάζεις και εμάς και την ΔΗΜΑΡ και αγνοείς τις προτάσεις μας» φέρεται να ήταν ορισμένες από τις «επιπλήξεις» που δέχθηκε ο Κωστής Χατζηδάκης από τον Ευάγγελο Βενιζέλο.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ απαρίθμησε και τις περιπτώσεις στις οποίες αναφέρεται:

Από την πρωτοβουλία Χατζηδάκη για το προαιρετικό ωράριο των εμπορικών καταστημάτων της Κυριακές, μέχρι την άρνησή του να εξετάσει την πρόταση του ΠΑΣΟΚ για το μισθολόγιο των οδηγών στον ΟΑΣΑ.

Τον κατηγόρησε επίσης ότι αγνόησε προκλητικά την πρόταση Νόμου που κατέθεσε το ΠΑΣΟΚ για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά αλλά και για καθυστέρηση στις διαδικασίες του ΕΣΠΑ που θα έδινε μια ανάσα στην αγορά.

Είναι προφανές ότι η «στοχοποίηση» του Κωστή Χατζηδάκη δεν αφορά μόνο το πρόσωπο, αλλά το υπουργείο και εν γένει τον τομέα της Ανάπτυξης, τον οποίο εποφθαλμιά το ΠΑΣΟΚ στον επικείμενο ανασχηματισμό...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ