Οι παίκτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ «φοράνε» Μπαγκς Μπάνι και... πετάνε - iefimerida.gr

Οι παίκτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ «φοράνε» Μπαγκς Μπάνι και... πετάνε

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αρκετά καλό φαίνεται πως είναι το κλίμα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, απόρροια των αρκετά καλών αποτελεσμάτων που πετυχαίνει.

Οι παίκτες του σερ Άλεξ Φέργκιουσον παραμένουν στην κορυφή της Premier League, έχουν προκριθεί στη φάση των «16» του Champions League και βρίσκονται μέσα σε όλους τους στόχους τους.

Την Κυριακή οι «κόκκινοι διάβολοι» ισοφαρίστηκαν στο 90ο λεπτό από την Τότεναμ, αλλά αυτό δεν άλλαξε τη διάθεσή τους κατά τη διάρκεια της πτήσης προς το Κατάρ που ακολούθησε.

Οι παίκτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ «φοράνε» Μπαγκς Μπάνι και... πετάνε  | iefimerida.gr 0

Οι παίκτες της Μάντσεστερ πέταξαν προς τη Ντόχα προκειμένου να πραγματοποιήσουν μίνι προετοιμασία και να εγκαινιάσουν μια νέα ακαδημία ποδοσφαίρου, αλλά αυτό που έκλεψε τις εντυπώσεις ήταν τα ρούχα που φορούσαν κατά τη διάρκεια της πτήσης.

Οι περισσότεροι από τους παίκτες του σερ Άλεξ φορούσαν γκρι πιτζάμες με τον ήρωα των κόμικ Μπαγκς Μπάνι και όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες το διασκέδασαν ιδιαίτερα.

Οι παίκτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ «φοράνε» Μπαγκς Μπάνι και... πετάνε  | iefimerida.gr 1

Ακόμα δεν έχει «αποκαλυφθεί» ο λόγος για αυτό το γεγονός, ενώ εξαίρεση αποτέλεσαν οι «παλιοσειρές» Ράιαν Γκιγκς και Πολ Σκόουλς.

Οι παίκτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ «φοράνε» Μπαγκς Μπάνι και... πετάνε  | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ