Ένα νέο κεφάλαιο ανοίγει στο Ρολάν Γκαρός - iefimerida.gr

Ένα νέο κεφάλαιο ανοίγει στο Ρολάν Γκαρός

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το τουρνουά Ρολάν Γκαρός μας επεφύλασσε μια μεγάλη έκπληξη, όσον αναφορά την φετινή νικήτρια. Η Κινέζα Να Λι, κατέκτησε το βαρύτιμο τρόπαιο και έγινε έτσι η πρώτη ασιάτισσα που παίρνει αυτόν τον τίτλο νικώντας στον τελικό την Ιταλίδα Φραντσέσκα Σκιαβόνε με 2-0 σετ.

Το πρώτο σετ, το κέρδισε η Κινέζα Λι, επικρατώντας με 6-4, κατορθώνοντας να κάνει το μοναδικό break απέναντι στην Σκιαβόνε. Η Ιταλίδα που πίεζε πολύ την Να Λι ψηλά στο φιλέ κατάφερε να βάλει αρκετούς γρίφους στο παιχνίδι της Κινέζας.

Στο δεύτερο σετ, οι δύο αθλήτριες, έκαναν ένα εντυπωσιακό σετ που κρίθηκε στο ται-μπρέικ. Εκεί η Λι ήταν καταιγιστική και δεν άφησε κανένα περιθώριο αμφισβήτησης στην Σκιαβόνε, επικρατώντας με 7-0 και διαμορφώνοντας έτσι το 6-5.

Μόλις το ται-μπρέικ τελείωσε η Να Λι, ξάπλωσε στο χωμάτινο κορτ του Ρολάν Γκαρός, προσπαθώντας να συνειδητοποιήσει αυτό που μόλις είχε καταφέρει. Είχε κατορθώσει να είναι η πρώτη Ασιάτισσα νικήτρια του Ρολάν Γκαρός στην ιστορία του τουρνουά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ