O Τζάστιν Μπίμπερ δείχνει τα οπίσθια του στην κάμερα [εικόνα] - iefimerida.gr

O Τζάστιν Μπίμπερ δείχνει τα οπίσθια του στην κάμερα [εικόνα]

O Τζάστιν Μπίμπερ δείχνει τα οπίσθια του στην κάμερα [εικόνα]
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εκτός ορίων έχει βγει ο Τζάστιν Μπίμπερ, αφού πριν ακόμα συνέλθουν οι νεαρές beliebers από τα δημοσιεύματα που υποστήριζαν ότι καπνίζει μαριχουάνα, τώρα ο νεαρός ποπ τραγουδιστής προκαλεί για μία ακόμη φορά αναρτώντας στο Instagram τα.. οπίσθια του.

Μπορεί ο ίδιος να έσβησε τη φωτογραφία τελικά, αλλά τίποτα δε διαγράφεται ποτέ οριστικά στο διαδίκτυο κι έτσι η φωτογραφία «αναστήθηκε» και τον στοιχειώνει ξανά.

Ο τραγουδιστής φοράει την κλασσική στολή που μάλλον δε βγάζει ποτέ: μαύρη φόρμα, μαύρο φανελάκι και μαύρο τζόκεϊ καπέλο. Πιθανά για να «σπάσει» λίγο τη μαυρίλα είπε να δείξει λίγο δέρμα και κατέβασε τα παντελόνια του μπροστά στο φακό.

Για ευνόητους λόγους τα μέσα «έκοψαν» λίγο τη φωτογραφία, αλλά ακόμα και έτσι η προκλητική του κίνηση είναι εμφανέστατη.

O Τζάστιν Μπίμπερ δείχνει τα οπίσθια του στην κάμερα [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ