Η Χάλι Μπέρι απαίτησε να την λούσουν με μεξικάνικη ντιπ [βίντεο] - iefimerida.gr

Η Χάλι Μπέρι απαίτησε να την λούσουν με μεξικάνικη ντιπ [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αποφασισμένη να σοκάρει τους φαν της φαίνεται πως είναι η Χάλι Μπέρι η οποία και απαίτησε να κάνουν την σκηνή της στο Movie 43 όσο πιο ακραία γίνεται.

«Η Χάλι με πήρε τηλέφωνο και μου είπε 'Μου είχες πει ότι η σκηνή μου θα είναι σόκιν. Εμένα μου φαίνεται πολύ σοφτ'. Οπότε, καθήσαμε, σκεφτήκαμε και αποφασίσουμε να την βάλουμε να βουτήξει τα στήθη της μέσα σε γουακαμόλε». Αυτό δήλωσε ο σκηνοθέτης του Movie 43 Πίτερ Φαρέλι, σχετικά με την περιβόητη σκηνή της βραβευμένης με Όσκαρ ηθοποιού.

Συνολικά το Movie 43 φιλοδοξεί να είναι η πιο ακραία και προσβλητική ταινία των -γνωστών για το Ηλίθιος και Πανηλίθιος- αδελφών Φαρέλι.

Αν και αυτό που αποτελεί είδηση είναι η γκάμα των διάσημων και ταλαντούχων ηθοποιών που έχουν δεχτεί να συμμετέχουν στην ταινία. Όπως, μεταξύ άλλων, οι Ελίζαμπεθ Μπάνκς, Χιου Τζάκμαν, Έμμα Στόουν, Ναόμι Γουότς, Κέιτ Γουίνσλετ και ο Τζέραντ Μπάτλερ ως ξωτικό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ