Η Μαντώ τραγουδάει Stevie Wonder απόψε στο Half Note Jazz Club - iefimerida.gr

Η Μαντώ τραγουδάει Stevie Wonder απόψε στο Half Note Jazz Club

Η Μαντώ συναντάει τον Stevie Wonder στο Half Note Jazz Club
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για πρώτη φορά εμφανίζεται στο Half Note Jazz Club η Μαντώ παρουσιάζοντας την μαγεία του συμβόλου της μαύρης μουσικής, Stevie Wonder.

Η καταξιωμένη τραγουδίστρια και μουσικοσυνθέτης Αδαμαντία Σταματοπούλου, γνωστή στο ευρύ κοινό ως Μαντώ, έχει στο ενεργητικό της αμέτρητες επιτυχίες ελληνικές και διεθνείς και διεθνείς καθώς και μία εντυπωσιακή εμφάνιση στη Eurovision το 2003.

Κόρη του πιανίστα της τζαζ Νίκου Σταματόπουλου και της σοπράνο της λυρικής σκηνής Μαίρης Απέργη, από μικρή είχε μεγάλη κλίση στη μουσική και ακόμα μεγαλύτερη αγάπη στην τζαζ, ενώ θεωρεί το φαινόμενο Stevie Wonder προσωπικό της ίνδαλμα

Η Μαντώ θα βρεθεί απόψε στη σκηνή του Half Note Jazz Club σε ένα πρόγραμμα με γνωστά τραγούδια από τις κορυφαίες στιγμές της καριέρας του Stevie Wonder

Half Note Jazz Club (Τριβωνιανού 17, Μετς) Τηλ.: 2109213360
Ώρα: 22:30
Εισιτήριο: 10 ευρώ, 15ευρώ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ