Ο Νότις Σφακιανάκης δείχνει σε video wall εικόνες από το τροχαίο του [βίντεο] - iefimerida.gr

Ο Νότις Σφακιανάκης δείχνει σε video wall εικόνες από το τροχαίο του [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται επέστρεψε ο Νότις Σφακιανάκης, λίγες μέρες μετά τον πολύ σοβαρό τραυματισμό που είχε ύστερα από τροχαίο. Μια περιπέτεια που μοιράστηκε μέσω video wall με τους θαμώνες του μαγαζιού.

«Από τη μια στιγμή στην άλλη μπορεί να μην υπάρχεις... και χρειάζεται μια μ@λ@κι@ ενός ανθρώπου γιατί τα λάθη οι άνθρωποι τα κάνουν. Ο χάρος προσπάθησε να με πάρει, αλλά δεν του' κατσε. Αν τον κοιτάξεις κατάματα, τον κοροϊδέψεις και του βγάλεις τη γλώσσα θα σε παρατήσει». Αυτό δήλωσε ο Νότις Σφακιανάκης από την σκηνή του κέντρου που εμφανίζεται. Την ίδια ώρα που στο video wall έπαιζε το συγκεκριμένο βιντεο που έδειχνε το αυτοκίνητό του να έχει γίνει παλιοσίδερα.

Συγκεκριμένα για το αυτοκίνητό του ο δημοφιλής τραγουδιστής δήλωσε πόσο το αγαπάει «Αυτό το αυτοκίνητο το αγαπώ γιατί μου έσωσε τη ζωή. Μετά τη σύγκρουση βγήκα έξω το κοίταξα και είπα: ''Πώς είναι δυνατόν να ζει κανείς μετά από αυτό". Αλλά ευτυχώς σώθηκα''».

Να σημειωθεί ότι σε όλη την διάρκεια της βραδιάς ο Νότις τραγουδούσε καθιστός (λόγω ενοχλήσεων στα πλευρά), ενώ μάλιστα ζήτησε συγγνώμη από το κοινό που δεν μπορούσε να έχει πιο έντονη σκηνική παρουσία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ