Πιο καυτή από ποτέ η Παπαβασιλείου-Αλλά τελικά της έδωσαν τα παπούτσια στο χέρι [βίντεο] - iefimerida.gr

Πιο καυτή από ποτέ η Παπαβασιλείου-Αλλά τελικά της έδωσαν τα παπούτσια στο χέρι [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί η Έλενα Παπαβασιλείου να έκανε την πιο παθιασμένη εμφάνισή της από πότε, στα πλαίσια του 10ου live του Dancing with the stars, αλλά αυτό δεν στάθηκε αρκετό για να γλιτώσει την αποχώρηση.

«Γίνεσαι όλο και καλύτερη. Όπως έλεγα και στον Φωκά (σ.σ. Ευαγγελινό), τι ωραίο είναι να βλέπεις ένα άνθρωπο που με το ζόρι περπατούσε, να έχει τέτοια εξέλιξη. Θα ήταν πολύ χρήσιμο να πάρεις να δεις το πρώτο σου live και πως χορεύες και να δείς και το σημερινό». Αυτό ήταν το αναπάντεχο σχόλιο του Γιάννη Λάτσιου στην Έλενα Παπαβασιλείου πριν η κριτική επιτροπή της χαρίσει 45 βαθμούς.

Μια υψηλή βαθμολογία που δεν στάθηκε αρκετή για να γλιτώσει η Έλενα Παπαβασιλείου, βρίσκοντάς απέναντί της την «βετεράνο» (σ.σ. Είναι υποψήφια στα 4 τελευταία live) Λάουρα Νάργες.

Με το που ανακοίνωσε η Ζέτα Μακρυπούλια την αποχώρηση, η Λάουρα έσπευσε να αγκαλιάσει και να φιλήσει την Έλενα. Η οποία στην συνέχεια δήλωσε -χωρίς ίχνος πίκρας στην φωνή της- «Θέλω να συνεχίσω το χορό και μετά το Dancing. Με έκανε να το αγαπήσω τρελλά. Θέλω να ευχαριστήσω τα παιδιά της παραγωγής και τον κόσμο που μας ψηφίζει και μας χαρίζει την θετική του ενέργεια».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ