Χαλαρά ο Ολυμπιακός- Νίκη με 2-0 απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα - iefimerida.gr

Χαλαρά ο Ολυμπιακός- Νίκη με 2-0 απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα

Χαλαρά ο Ολυμπιακός- Νίκη με 2-0 απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Θετικό το πρώτο τεστ του Ολυμπιακού στη μετά – Ζαρντίμ εποχή, καθώς χωρίς να πιάσουν ιδιαίτερη υψηλά στάνταρ απόδοσης οι ερυθρόλευκοι κέρδισαν άνετα τον ΠΑΣ με 2-0.

Τα γκολ σημείωσαν ο Ραφίκ Τζιμπούρ στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου μετά από τραγικό λάθος του τερματοφύλακα των Ηπειρωτών και ο Αμπντούν στο 68' έπειτα από ασίστ του αειθαλούς Αριέλ Ιμπαγάσα.

Στο ντεμπούτο του Αντώνη Νικοπολίδη στον πάγκο του Ολυμπιακού οι «κόκκινοι» έλεγξαν το ρυθμό του αγώνα εμφανίστηκαν κινητικοί στην επίθεση και δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες προς την εστία του πορτιέρο του ΠΑΣ, Ταμπάση.

Στο δεύτερο ημίχρονο έπεσε η απόδοση του Ολυμπιακού και λίγο έλειψε να καρδιοχτυπήσει, καθώς στο 61' ο Βίλα λίγο έλειψε να ισοφαρίσει.

Οι ερυθρόλευκοι πέτυχαν την ένατη νίκη σε εννέα ματς στο Καραϊσκάκης, αύξησαν τη διαφορά του από τον ΠΑΟΚ στους 13 βαθμούς και καλπάζουν για έναν εύκολο, όπως αποδεικνύεται, τίτλο στη φετινή Superleague.

Ολυμπιακός (Αντώνης Νικοπολίδης): Μέγιερι, Ντιακιτέ, Μανωλά, Κοντρέρας, Χολέμπας, Γκρέκο (65’ Ιμπαγάσα), Μανιάτη, Μασάντο, Πίνο (72’ Μήτρογλου), Αμπντούν (76’ Φετφατζίδης), Τζεμπούρ.

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Χριστόπουλος): Ταμπάσης, Λίλα, Οικονόμου (55’ Ντάσιος), Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Ίλιτς, Βίλα (81’ Γιάκος), Γεωργίου (72’ Νικλητσιώτης), Τσουκαλάς, Κολοβέτσιος, Κοροβέσης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ