Tesla Model C: Υπερ-μινι και ηλεκτρικό! - iefimerida.gr

Tesla Model C: Υπερ-μινι και ηλεκτρικό!

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο τίτλος είναι λίγο περίεργος και εκτός των συνηθισμένων, οπότε κάποιες εξηγήσεις είναι απαραίτητες. Η Tesla λοιπόν είναι μια αμερικανική εταιρεία, από τους πρωτοπόρους στα ηλεκτρικά αυτοκίνητα και η οποία εμπλουτίζει συνεχώς τη γκάμα της.

Έτσι μετά το Model X που κυκλοφορεί και πωλείται κανονικά και το Model S, η διάθεση του οποίου θα ξεκινήσει άμεσα, στα πλάνα της βρίσκεται και ένα υπερ-μίνι, το μήκος του οποίου δεν θα ξεπερνά τα 4 μέτρα.

Το Tesla Model C, όπως θα ονομάζεται, θα έχει χώρους για τέσσερις, έξυπνες λύσεις όπως βάση ποδηλάτων που θυμίζει αυτή της Opel, θα ανταγωνίζεται άμεσα μοντέλα όπως το μελλοντικό BMW i3, ενώ θα κοστίζει περί τις 25.000 ευρώ όταν και όποτε φτάσει στην παραγωγή. Οι τελικές αποφάσεις γι αυτό πάντως θα ληφθούν κατά τη διάρκεια του 2013.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ