ΠΑΣΟΚ για έκθεση ΔΝΤ: Οι πολιτικές επιλογές των Ελλήνων αφορούν τους ίδιους - iefimerida.gr

ΠΑΣΟΚ για έκθεση ΔΝΤ: Οι πολιτικές επιλογές των Ελλήνων αφορούν τους ίδιους

ΠΑΣΟΚ για έκθεση ΔΝΤ: Οι πολιτικές επιλογές των Ελλήνων αφορούν τους ίδιους
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τη δική της απάντηση δίνει η Ιπποκράτους στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο αναφορικά με την έκθεσή του και τις αναφορές στις πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα, τονίζοντας ότι ισοδυναμούν με ανάμειξη στην πολιτική ζωή της χώρας.

«Οι επιλογές των Ελλήνων πολιτών αφορά τους ίδιους και μόνον αυτούς» σημειώνουν στο ΠΑΣΟΚ εκφράζοντας δυσφορία για σημεία της έκθεσης όπου γίνεται λόγος για τις εσωτερικές εξελίξεις στο πολιτικό σκηνικό.

Από την Ιπποκράτους τονίζεται ότι οι πολίτες έχουν ήδη δεχθεί τεράστιες περικοπές και δεν υπαχει κανένα περιθώριο, ενώ προτεραιότητα της κυβέρνησης οφείλει να είναι η υλοποίηση των πολιτικών που θα αποτρέψουν την εκδήλωση δημοσιονομικών αποκλίσεων.

«Ιδιαίτερη έμφαση πρέπει να δοθεί στην επίτευξη των στόχων που έχουν τεθεί για τα φορολογικά και ασφαλιστικά έσοδα., καθώς και στην άμεση προώθηση των μεταρρυθμίσεων, ιδιαίτερα στο κράτος και τους φοροελεγκτικούς μηχανισμούς. Επίσης είναι άμεση η ανάγκη της επιτάχυνσης - υλοποίησης του ΕΣΠΑ, και της δημιουργίας θετικού επενδυτικού κλίματος στη χώρα που θα οδηγήσει στην δημιουργία νέων θέσεων εργασίας» υπογραμμίζει το ΠΑΣΟΚ.

Ικανοποίηση για το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο

Μεταξύ άλλων στο ΠΑΣΟΚ εμφανίζονται ικανοποιημένοι για τη συμφωνία της διοίκησης του ΤΤ με τους εργαζόμενους για μείωση αποδοχών με παράλληλη διασφάλιση όλων των θέσεων εργασίας.

«Υπογραμμίζουμε την υπεύθυνη στάση των εργαζομένων στο ΤΤ, οι οποίοι δέχθηκαν ακόμη και μειώσεις στο εισόδημα τους προκειμένου να διαφυλαχθούν οι θέσεις εργασίας και η προοπτική της επιχείρησης» αναφέρει η Ιπποκράτους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ