Κότσιρας: Δεν τραγουδάω γιατί δεν έχω ξεπεράσει το θάνατο του Μητροπάνου - iefimerida.gr

Κότσιρας: Δεν τραγουδάω γιατί δεν έχω ξεπεράσει το θάνατο του Μητροπάνου

Κότσιρας: Δεν τραγουδάω γιατί δεν έχω ξεπεράσει το θάνατο του Δημήτρη Μητροπάνου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε δραματικό τόνο μίλησε ο γνωστός ερμηνευτής, Γιάννης Κότσιρας, για το χαμό του Δημήτρη Μητροπάνου και την απόφασή του να μην εμφανιστεί σε κανένα μαγαζί φέτος.

Ο διάσημος τραγουδιστής, μιλώντας στη Real News, τόνισε ότι δεν έχει ξεπεράσει, ακόμη, το θάνατο του μεγάλου Ελληνα ερμηνευτή και αυτός είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να απέχει φέτος από τις πίστες.

«Ήταν ένας από τους λόγους. Ο Μητροπάνος ήταν ένας ήρωας για μένα. Ένας φωτεινός ήρωας, ένα άσπιλο πρόσωπο με απόλυτες θέσεις, ιδεολογικές, κοινωνικές και αθλητικές» τονίζει ο Γιάννης Κότσιρας και προσθέτει «Επειδή η προσωπική μου σχέση με τον συγκεκριμένο άνθρωπο ήταν πολύ δυνατή και με όλη την οικογένειά του είναι μία απώλεια που δεν έχω ξεπεράσει και δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω».

Σημειώνει ακόμη πως παρά το γεγονός ότι είχαν αρκετές διαφωνίες μεταξύ τους σε πολλά θέματα, αυτές λειτουργούσαν δημιουργικά και έκαναν τη σχέση τους ακόμη πιο ζεστή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ