Μουρούτης κατά ΑΝΕΛ και Βερναρδάκη για τη βόμβα στο Μall: Ντροπή τους! [εικόνα] - iefimerida.gr

Μουρούτης κατά ΑΝΕΛ και Βερναρδάκη για τη βόμβα στο Μall: Ντροπή τους! [εικόνα]

mouroutis
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Έξαλλος έγινε ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού με το σχόλιο και retweet σχολιασμού για τη χρονική στιγμή που έμαθε ο πρωθυπουργός για την έκρηξη.

Όλα ξεκίνησαν από δημοσίευμα του iefimerida που έκαναν tweet ο υπεύθυνος πολιτικού σχεδιασμού των Ανεξάρτητων Ελλήνων Iωάννης Γ. Μοίρας και retweet o δημοσκόπος Χριστόφορος Βερναρδάκης.

Αφορούσε μια γραμματική υπόδειξη-διόρθωση του κ. Μοίρα αναφορικά με το χρόνο ενημέρωσης του πρωθυπουργού για την έκρηξη της βόμβας, διόρθωση που πιθανώς ο κ.Μουρούτης εξέλαβε ως λεκτικό παιχνίδι.

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Μουρούτης γράφει: «Αυτή είναι επίσημη θέση κοινοβουλευτικού κόμματος!! Με δημοσκοπο του Συριζα να κάνει rt ! Ντροπή τους». Ακολουθεί το επίμαχο tweet.

Μουρούτης κατά ΑΝΕΛ και Βερναρδάκη για τη βόμβα στο Μall: Ντροπή τους! [εικόνα] | iefimerida.gr 0

Στη συνέχεια, ο κ.Μοίρας εξήγησε στον κ.Μουρούτη τι ακριβώς ήθελε να πει με το σχόλιό του: «Διόρθωσα μια κακή διατύπωση, υπέρ (και όχι κατά) του πρωθυπουργού» έγραφε λέγοντας του σκωπτικά: «Ελπίζω στα μαθηματικά να ήσουν καλύτερος από ότι στη γραμματική».

Ο κ.Μουρούτης έκανε δεκτή την διευκρίνηση ζητώντας του «να διορθώνεις πρώτα τους δικούς σου, μια και είσαι καλός στην ορθογραφία».

Μουρούτης κατά ΑΝΕΛ και Βερναρδάκη για τη βόμβα στο Μall: Ντροπή τους! [εικόνα] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ