Η βουλευτική...πολιτεία στην πιο πλούσια περιοχή της Αττικής - iefimerida.gr

Η βουλευτική...πολιτεία στην πιο πλούσια περιοχή της Αττικής

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Περισσότεροι από 200 νυν και πρώην Βουλευτές είναι μέλη του Οικοδομικού Συνεταιρισμού που συνεχίζει να αναζητά εκτάσεις φιλέτα για τα 1500 συνολικά μέλη του και διαχειρίζεται μια σειρά από ακίνητα στην καρδιά της Πολιτείας και του Δήμου Κηφισιάς !

Ο οικοδομικός συνεταιρισμός, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Παραπολιτικά» ιδρύθηκε πριν από 63 χρόνια και σκοπός του ήταν «η απόκτηση κατοικίας από τα μέλη του δια της διαθέσεως σε αυτά άρτιων οικοπέδων , κατάλληλων για την ανέγερση κατοικιών στις περιοχές Κοκκιναρά Κηφισιάς και Σκροπονερίου Βοιωτίας.

Από τους πρώτους που είχαν συμμετάσχει ήταν ο Κωνσταντίνος Καραμανλής και ο αδελφός του Αχιλλέας , ο Κάρολος Παπούλιας και ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης.

Ανάμεσα στα ονόματα είναι ο Αντώνης Σαμαράς ,ο Απόστολος Κακλαμάνης , ο Δημήτρης Σιούφας, ο Ανδρέας Ανδριανόπουλος, ο Δημήτρης Πεταλωτής, η Μαριέττα Γιαννάκου και πολλοί άλοοι. Που όμως δεν έχουν αγοράσει γη αλλά διατηρούν το δικαίωμα εφόσον βρεθεί άλλη έκταση στο μέλλον.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ