Βελτιώνεται ο καιρός, ανεβαίνει η θερμοκρασία - iefimerida.gr

Βελτιώνεται ο καιρός, ανεβαίνει η θερμοκρασία

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

H Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία προβλέπει άνοδο της θερμοκρασίας, με τοπικές βροχές στα δυτικά και τα βόρεια με τους ανέμους να φτάνουν στα 7 μποφόρ στο Αιγαίο.

Στην Αττική προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 8 έως 18 βαθμούς κελσίου και τους ανέμους να πνέουν απο νότιες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ.

Στην Θεσσαλονίκη , λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, οι άνεμοι από νότιες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία από 3 έως 15 βαθμούς κελσίου.

Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπονται τοπικές βροχές στα δυτικά, τα νησιά του ανατολικού αιγαίου και τα Δωδεκάνησα με τους ανέμους στα πελάγη να φτάνουν τα 7 μποφορ

Στην Μακεδονία και την Θράκη αναμένονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες ενώ στα Νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, την Δυτική στερεά και την δυτική Πελοπόννησος είναι πιθανό να εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ