Η πρώτη δημόσια εμφάνιση του Ηλία Μαμαλάκη με τη νέα σύζυγό του - iefimerida.gr

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση του Ηλία Μαμαλάκη με τη νέα σύζυγό του

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πριν από μόλις τρεις μήνες ο γνωστός παρουσιαστής Ηλίας Μαμαλάκης άνοιξε καινούργια σελίδα στη ζωή του με τον δεύτερο γάμο του με την Ντορίτα Πετρατζά.

Ο γνωστός παρουσιαστής και η σύντροφός του προσπάθησαν να κρατήσουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας αυτή την πολύ προσωπική στιγμή, ενώ από την αρχή της σχέσης τους είναι και οι δύο πολύ διακριτικοί.

Πρόσφατα έκαναν την πρώτη τους κοινή δημόσια εμφάνιση ως παντρεμένοι. Ο φωτογραφικός φακός του entertv.gr απαθανάτισε τον Ηλία Μαμαλάκη και την σύζυγό του Ντορίτα Πετρατζά στην κοπή της πίτας της Γκαλερί Αγκάθι.

Στις 18 Οκτωβρίου 2012 ο Ηλίας Μαμαλάκης ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας στο πλευρό της αγαπημένης του Ντορίτας Πετρατζά. Ο γάμος τους έγινε στην εκκλησία του Γενεσίου της Θεοτόκου στην Εκάλη και το μυστήριο τελέστηκε σε κλειστό οικογενειακό κύκλο.

Ο Ηλίας Μαμαλάκης είναι ξανά ευτυχισμένος και ήρεμος στην προσωπική του ζωή. Μετά τις δύσκολες ώρες που πέρασε πριν από δυο χρόνια, όταν και έχασε την αγαπημένη του σύζυγο, Στέλλα, πλέον το χαμόγελό του επέστρεψε στα χείλη του.

Η Ντορίτα Πετρατζά είναι υψηλό στέλεχος της Εθνικής Τράπεζας στο παράρτημα της Νέας Ερυθραίας, είναι περίπου 50 ετών και έχει τρία παιδιά από τους δυο προηγούμενους γάμους της.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ