Θεσσαλονίκη - Αρπαξαν βρέφος από την αγκαλιά της μάνας του στην έξοδο μαιευτηρίου - iefimerida.gr

Θεσσαλονίκη - Αρπαξαν βρέφος από την αγκαλιά της μάνας του στην έξοδο μαιευτηρίου

Θεσσαλονίκη - Αρπαξαν βρέφος από την αγκαλιά της μάνας του στην έξοδο μαιευτηρίο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στη σύλληψη τριών ατόμων στη Θεσσαλονίκη προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ. τα οποία, τις προηγούμενες ημέρες πρωταγωνίστησαν σε ένα απίστευτο περιστατικό: Αρπαξαν με την απειλή όπλου, ένα βρέφος από την αγκαλιά της μητέρας του, την ώρα που έβγαιναν από το μαιευτήριο. Γιατί το έκαναν; Υποστηρίζουν ότι φυλακισμένος συγγενής τους είναι ο πατέρας του παιδιού και επομένως το μωρό τους... ανήκει.

Το περιστατικό συνέβη στις 16 Ιανουαρίου, τρεις ημέρες αφότου το κοριτσάκι ήρθε στον κόσμο, κατά την έξοδο της νεαρής, παρέα με το βρέφος της, από το μαιευτήριο. Οπως κατήγγειλε η 20χρονη στην είσοδο του μαιευτηρίου ήρθε αντιμέτωπη με τους τρεις συλληφθέντες οι οποίοι με την απειλή του όπλου της άρπαξαν το παιδί της.

Η 20χρονη κατήγγειλε, επίσης, ότι κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της δεχόταν απειλές από τον φυλακισμένο άνδρα, του οποίου οι συγγενείς της άρπαξαν το βρέφος, καθώς ισχυριζόταν ότι πρόκειται για δικό του παιδί, ενώ κατά το χρονικό διάστημα από τη γέννηση του παιδιού έως και σήμερα, οι συλληφθέντες απειλούσαν την 20χρονη να υπογράψει έγγραφα, που να αναφέρουν ότι πρόκειται για παιδί του 33χρονου.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι των συλληφθέντων στην περιοχή της Μενεμένης, βρέθηκε το νεογέννητο παιδί της 20χρονης, το οποίο και επέστρεψε στη μητέρα του. Στο σπίτι βρέθηκε και ένα πλαστικό πιστόλι.

Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για «Αρπαγή ανηλίκου και παράνομη βία κατά συναυτουργία» και παράβαση του Νόμου «Περί όπλων». Δικογραφία σχηματίστηκε και σε βάρος 33χρονου Έλληνα , έγκλειστου σε φυλακές για «Ηθική αυτουργία σε αρπαγή ανηλίκου και παράνομη βία».

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ