Ανείπωτη τραγωδία-12χρονος κρεμάστηκε κατά λάθος με το φερμουάρ του μπουφάν του - iefimerida.gr

Ανείπωτη τραγωδία-12χρονος κρεμάστηκε κατά λάθος με το φερμουάρ του μπουφάν του

Ανείπωτη τραγωδία-12χρονος κρεμάστηκε κατά λάθος με το φερμουάρ του μπουφάν του
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα απίστευτο περιστατικό, με τραγική κατάληξη συνέβη στο Κέιμπριτζ. Ενας 12χρονος στην προσπάθειά του να διασκεδάσει την ανάπηρη μητέρα του κρεμάστηκε και πέθανε από ασφυξία.

Ο 12χρονος από το Κέιμπριτζ, σύμφωνα με τη Daily Mail, ενώ καθόταν με τη μητέρα του στην κουζίνα και ενώ την διασκέδαζε κάνοντάς της κάποια χιουμοριστικά σκετσάκια, κρεμάστηκε από το μια κρεμάστρα στην κουζίνα, καθώς μπλέχτηκε σε αυτή το μπουφάν που φορούσε, με αποτέλεσμα να τον συμπιέσει τόσο το φερμουάρ στο λαιμό που να του κοπεί η ανάσα.

Η 39χρονη μητέρα του, η οποία είναι καθηλωμένη σε αναπηρικό καρότσι, προσπάθησε να τον σώσει, αλλά λόγω των κινητικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει δεν τα κατάφερε. Μάλιστα, σε κάποια στιγμή άρπαξε και ένα κουζινομάχαιρο, αλλά και πάλι δεν κατάφερε να σώσει το παιδί της.

Η μητέρα του 12χρονου άρχισε να φωνάζει σε βοήθεια, αλλά όταν έφθασαν στο σπίτι οι γιατροί ήταν ήδη πολύ αργά....

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ