Τον έσφαξαν γιατί τους... ζήτησε το λόγο - Τι υποστηρίζουν οι δολοφόνοι του Πακιστανού - iefimerida.gr

Τον έσφαξαν γιατί τους... ζήτησε το λόγο - Τι υποστηρίζουν οι δολοφόνοι του Πακιστανού

Τον έσφαξαν γιατί τους... ζήτησε το λόγο - Τι υποστηρίζουν οι δολοφόνοι του Πακι
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην 16η Ανακρίτρια οδηγήθηκαν το πρωί της Παρασκευής οι δύο Ελληνες που κατηγορούνται για τη δολοφονία του 27χρονου Πακιστανού Σαχτζάτ Λουκμάν στα Πετράλωνα, από την οποία ζήτησαν και πήραν προθεσμία για να απολογηθούν.

Σύμφωνα με το tovima.gr οι δύο κατηγορούμενοι ισχυρίζονται ότι επιτέθηκαν στον 27χρονο μετανάστη γιατί τους έκλεισε το δρόμο με το ποδήλατο - έκανε οχτάρια ισχυρίζονται - και έτσι δεν μπορούσαν να περάσουν με τη μηχανή τους. Μάλιστα, φέρονται να κατηγορούν το θύμα ότι τους ζήτησε το λόγο!

Οι αρχές τώρα εξετάζουν το ενδεχόμενο αν ήταν ένα τυχαίο περιστατικό, ή μια κίνηση με ρατσιστικά κίνητρα, αν δηλαδή οι δύο κατηγορούμενοι είχαν βγει παγανιά.

Οι δυο δράστες μετά το έγκλημα τράπηκαν σε φυγή αλλά ένας αυτόπτης μάρτυρας κατέγραψε τον αριθμό κυκλοφορίας του δικύκλου και ενημέρωσε την ΕΛ.ΑΣ.. Βάσει των ίδιων πληροφοριών οι κατηγορούμενοι συνέχισαν τη βόλτα τους με τη μηχανή τους προκειμένου να εντοπίσουν νέα θύματα. Μετά από λίγη ώρα εντοπίστηκαν στο Σύνταγμα όπου και συνελήφθησαν.

Τους φόβους της Αστυνομίας, ότι πρόκειται δηλαδή για δολοφονία με ρατσιστικά κίνητρα, ενισχύει το γεγονός ότι στο σπίτι ενός από τους κατηγορουμένους βρέθηκαν φυλλάδια της Χρυσής Αυγής και φωτογραφίες του Νίκου Μιχαλολιάκου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ