Η Χρύσα Ρώπα εργάζεται σε βιβλιοπωλείο στο Παρίσι για να ζήσει - iefimerida.gr

Η Χρύσα Ρώπα εργάζεται σε βιβλιοπωλείο στο Παρίσι για να ζήσει

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πικραμένη με τον φίλο της Λάκη Λαζόπουλο φέρεται η ηθοποιός Χρύσα Ρώπα, η οποία δεν συμμετέχει στην περιοδεία του, όπως της είχε υποσχεθεί και αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα σε τηλεοπτικό περιοδικό ο Λάκης Λαζόπουλος ετοίμαζε την περιοδεία του με το «Sorry, I am Greek» και έκανε ένθερμες συζητήσεις με τη Χρύσα Ρώπα να είναι στο πλευρό του. Της είχε πει ότι τη θέλει συμπρωταγωνίστριά του κι εκείνη το περίμενε με αναυπομονησία. Ο καιρός, όμως, πέρασε, τα live του Τσαντιριού προχωρούσαν χωρίς να έχει η Χρύσα Ρώπα ενημέρωση για την παράσταση.

Μέχρι που η περιοδεία ξεκίνησε με την ηθοποιό εκτός παράστασης. Η ίδια στεναχωρήθηκε πολύ από το συγκεκριμένο γεγονός και προσφάτως έφυγε για το Παρίσι, όπου βρίσκεται ο γιος της.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η Χρύσα Ρώπα εργάζεται σε ένα μεγάλο βιβλιοπωλείο για να βγάζει τα προς το ζην και δεν σκέφτεται να επιστρέψει σύντομα στην Ελλάδα

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ