Τεράστιο παγόβουνο καταρρέει μπροστά στη κάμερα [βίντεο] - iefimerida.gr

Τεράστιο παγόβουνο καταρρέει μπροστά στη κάμερα [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στα πλαίσια των γυρισμάτων για την ταινία – ντοκιμαντέρ Chasing Ice, οι συντελεστές της παραγωγής είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα εντυπωσιακά τρομακτικό φαινόμενο. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη κατάρρευση παγόβουνου που έχει καταγραφεί στα παγκόσμια χρονικά.

Η ταινία ντοκιμαντέρ Chasing Ice, ακολουθεί τον Αμερικανό φωτογράφο του National Geographic Τζέιμς Μπάλογκ σε μία εξόρμηση στην παγωμένη Ανταρκτική. Ωστόσο επειδή η φύση είναι αδύνατον να «σκηνοθετηθεί», πολλά «απρόοπτα» συμβαίνουν κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, που όμως εν τέλει κάνουν την ταινία ακόμα πιο συναρπαστική.

Ένα από αυτά τα απρόοπτα ήταν η on camera κατάρρευση του μεγαλύτερου παγόβουνου στη Γροιλανδία, που αποτελούσε τμήμα του παγετώνα Illulisat. Στο βίντεο φαίνονται τα πελώρια κομμάτια πάγου, να διαχωρίζονται στον αέρα και ταυτόχρονα να ακούγονται εκκωφαντικοί θόρυβοι κατά το σπάσιμό τους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ