«Έχω κάνει ένα τσουβάλι χασίς», δηλώνει για δεύτερη φορά ο Στέλιος Ρόκκος - iefimerida.gr

«Έχω κάνει ένα τσουβάλι χασίς», δηλώνει για δεύτερη φορά ο Στέλιος Ρόκκος

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για το πόσο καλός μπαμπάς είναι και το πόσο χασίσι έχει καταναλώσει μίλησε -μεταξύ άλλων- ο Στέλιος Ρόκκος στα πλαίσια τηλεοπτικής του εμφάνισης.

«Έχω κάνει ένα τσουβάλι τσιγάρα. Δεν είναι ναρκωτικό. Δεν υπάρχει κλινική για να απεξαρτηθείς από το τσιγαριλίκι. Έχω να καπνίσω πολλά χρόνια. Αν κάνεις κατάχρηση σε πειράζει». Αυτό δήλωσε ο Στέλιος Ρόκκος στο Βράδυ, σχετικά με το αν το χασίς πρέπει να θεωρείται ναρκωτικό ή όχι. Μια άποψη που έχει διατυπώσει και άλλες φορές, κάνοντας και πάλι αναφορά στο συγκεκριμένο τσουβάλι.

Στα πλαίσια της ίδιας συνέντευξης ο δημοφιλής τραγουδιστής μίλησε για την μοναξιά (που επιλέγει να ζει) και τα παιδιά του «Είμαι πολύ καλός μπαμπάς. Νιώθω πολύ τυχερός γιατί έχω τέσσερα παιδιά. Μπορώ και τα καταφέρνω. Είμαι κι εγώ πιο ώριμος μαζί τους. Δεν εγκατέλειψα κανένα ώστε να μην είμαι εκεί. (...) Όσο για τους γάμους, με την εκκλησία δεν μου έκατσε κανένας γάμος. Θα αρχίσω στα δημαρχεία τώρα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ χασίς βράδυ Στέλιος Ρόκκος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ