«Η Lady Gaga ζήτησε να μου χορέψει τσίτσιδη», δηλώνει ο Τσάρλι Σιν - iefimerida.gr

«Η Lady Gaga ζήτησε να μου χορέψει τσίτσιδη», δηλώνει ο Τσάρλι Σιν

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Άφοπλιστικά ειλικρινής ήταν ο Τσάρλι Σιν στην συνέντευξη που έδωσε στο Daily Beast. Εκεί που μίλησε -μεταξύ άλλων- για το τι του ζήτησε η Lady Gaga και ποιοί είναι οι δυο μόνοι σταρ που μπορούν να «παρτάρουν» το ίδιο σκληρά με αυτόν.

«Μπορεί να μην μοιραστήκαμε σκηνές (σ.σ. Στο Machette Kills) αλλά είχαμε την ευκαιρία να μιλήσουμε. Μου ζήτησε να κάνω ένα βιντεοκλίπ μαζί της που θα ήταν το πρώτο πορνο-βιντεοκλίπ στην ιστορία. Όπως μου το εξήγησε εγώ θα έπαιζα τον πελάτη σε ένα στριπτιτζάδικο στο οποίο θα ήταν χορεύτριες εκείνη και η Μπρίτνεϊ Σπίαρς. Ήθελε να γδυθεί εντελώς και να μου χορέψει. Όπως μου είπε χαρακτηριστικά ''Αν υπάρχει κάποιος που αξίζει να του κάνουν αυτό το βρώμικο στριπτίζ, αυτός είσαι εσύ''. Κολακεύτηκα, αλλά το project δεν προχώρησε». Αυτό δήλωσε ο Τσάρλι Σιν στα πλαίσια συνέντευξης που έδωσε στο Daily Beast.

Εκεί που επίσης εξήγησε γιατί έδωσε 100.000 δολάρια στην Λίντσεϊ Λόχαν («Οι παραγωγοί του Scary Movie μου έδωσαν 500.000 δολάρια για μια μέρα δουλειά. Οπότε τους είπα να της δώσουν 100.000 δολάρια από τα δικά μου») και το πόσο δύσκολο είναι να έχει ταυτόχρονα πολλές γκόμενες («Είναι δύσκολο. Αλλά είναι ένα πείραμα που είμαι αποφασισμένος να συνεχίσω. Είναι ωραίο να μπορείς να εξερευνείς τις ορέξεις σου»).

Αν και εκείνη η απάντησή του που θα κάνει τον γύρο του κόσμου είναι για το ποιοί αντέχουν να παρτάρουν εξίσου σκληρά με τον ίδιο «Υπάρχει κάποιος που θα τον αποκαλέσω απλά No22. Εκείνος θα καταλάβει ποιός είναι. Καθώς επίσης ο Τζόνι Ντεπ. Ο Τζόνι είναι hardcore. Το ίδιο και ο Σον Πεν. Μου είναι πολύ δύσκολο να τον ακολουθήσω αν ξεκινήσει. Είναι κάτι πέρα από ριψοκίνδυνος. Επίσης είναι ο καλύτερος ηθοποιός στον κόσμο».

Τέλος ο Τσάρλι, που κατά πολλούς άντρες ζει την ιδανική ζωή, δηλώνει πως θα ήθελα να ζει «Στο penthouse του Hotel Grand Krasnapolsky στο Amsterdam. Αλλά έχω πέντε παιδιά και μια δουλειά. Επίσης θα ήθελα να έχω το χρόνο να διαβάσω ένα βιβλίο. Έχουν περάσει χρόνια από τότε που κατάφερα να τελειώσω κάποιο».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ