Σε βαρύ πένθος η Βίκυ Χατζηβασιλείου - Πέθανε ο αντιστασιακός πατέρας της - iefimerida.gr

Σε βαρύ πένθος η Βίκυ Χατζηβασιλείου - Πέθανε ο αντιστασιακός πατέρας της

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συντετριμμένη από την απώλεια του 87χρονου πατέρα της Βασίλη είναι η Βίκυ Χατζηβασιλείου που ειδοποιήθηκε για το τραγικό γεγονός λίγο μετά το τέλος της εγγραφής της εκπομπής της το πρωινό της Πέμπτης.

«Έφυγε ένας ξεχωριστός ΑΝΘΡΩΠΟΣ. Αγωνιστής της αντίστασης, λεβέντης της ζωής, άρχοντας της ψυχής. Είχα την τύχη και την τιμή να είμαι κόρη του». Αυτό το συγκινητικό tweet ήταν ο τρόπος που επέλεξε η Βίκυ Χατζηβασιλείου για να αποχαιρετίσει τον πολυαγαπημένο της πατέρα. Συγκεκριμένα ο 87χρονος πατέρας της Βασίλης έφυγε ήρεμα από τη ζωή το πρωί της Πέμπτης παρακολουθώντας τηλεόραση, ενώ η κηδεία του έχει προγραματιστεί να γίνει την Παρασκευή στο Κιλκίς.

Η σχέση της δημοφιλούς παρουσιάστριας με τους γονείς της είναι κάτι παραπάνω από στενή. Όπως αποδεικνύει -μεταξύ άλλων- το γεγονός ότι στις 21 Δεκεμβρίου είχε διοργανώσει μια πολύ ιδιαίτερη βραδιά για να γιορτάσει την επέτειο γάμου των γονιών της. Ή το τι είχε δηλώσει για εκείνους όταν είχε βρεθεί πριν λίγο καιρό καλεσμένη στο Πρωινό Mou «Η σχέση μου με τους γονείς μου είναι υπέροχη. Νομίζω ότι δεν θα ήμουν αυτό που είμαι, αν δεν ήταν οι γονείς μου. Τους οφείλω πάρα πολλά. Πρώτα από όλα μου έμαθαν να είμαι άνθρωπος. Να ακούω τη φωνή της καρδιάς μου. Να είμαι έντιμη, όλα τα οφείλω στην αγωγή των γονιών μου. Μάλιστα ο πατέρας μου, μου είχε πει, ένα πράγμα να θυμάμαι μόνο απο εκείνον, μόνο ένα: 'Ό, τι αντικαθίσταται με χρήματα να μην σε αφορά, άλλα είναι τα ουσιαστικά της ζωής' και αυτό το κρατώ σαν φυλαχτό».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ