Μερικό απαγορευτικό απόπλου – Δεμένα τα πλοία στα λιμάνια - iefimerida.gr

Μερικό απαγορευτικό απόπλου – Δεμένα τα πλοία στα λιμάνια

Μερικό απαγορευτικό απόπλου – Δεμένα τα πλοία στα λιμάνια
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νέα προβλήματα στις θαλάσσιες συγκοινωνίες έχει προκαλέσει η κακοκαιρία και οι ισχυροί άνεμοι που πνέουν στα πελάγη με ένταση 8 και 9 μποφόρ έχουν αναγκάσει τα πλοία να μείνουν δεμένα στα λιμάνια. .

Σύμφωνα με το Λιμενικό Σώμα- Ελληνική Ακτοφυλακή, ισχύει από το πρωί μερική απαγόρευση απόπλου. Συγκεκριμένα από τον Πειραιά δεν εκτελέστηκαν τα πρωινά δρομολόγια στις 7:30 του επιβατηγού οχηματαγωγού «Βlue star paros» για Πάρο – Νάξο – Ιο - Θήρα και του επιβατηγού οχηματαγωγού «Βlue star Ithaki» για Σύρο,Τήνο,Μύκονο.

Επίσης για τον Αργοσαρωνικό εκτελούνται τα δρομολόγια μόνο με πλοία κλειστού τύπου και όχι με ιπτάμενα δελφίνια, ενώ απο τη Ραφήνα και το Λαύριο δεν πραγματοποιείται κανένα δρομολόγιο. Κλειστή παραμένει η πορθμειακή γραμμή Αγία Μαρίνα - Νέα Στύρα., καθώς και οι γραμμές Ηγουμενίτσα-Κέρκυρα και Πρίνου-Καβάλα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ