Χωρίς Μετρό, Τραμ, Ηλεκτρικό για 24ωρες - iefimerida.gr

Χωρίς Μετρό, Τραμ, Ηλεκτρικό για 24ωρες

Χωρίς Μετρό
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Γερά νεύρα και πολύ υπομονή θα πρέπει να έχουν οι οδηγοί και το επιβατικό κοινό σήμερα Παρασκευή, αφού στους δρόμους θα δημιουργηθεί το αδιαχώρητο. Οι εργαζόμενοι σε Μετρό, Τραμ, Ηλεκτρικό τραβούν χειρόφρενο στους συρμούς για 24ωρες. Η απόφαση τους για νέα 24ωρη απεργία έρχεται σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την ένταξή τους στο ενιαίο μισθολόγιο.

Και τα τρία μέσα μεταφοράς σταθερής τροχιάς θα μείνουν ακινητοποιημένα από την έναρξη έως την λήξη της βάρδιας.

Από την άλλη πλευρά πάντως ο υπουργός Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Κωστής Χατζηδάκης είπε «απόφαση της κυβέρνησης είναι να εφαρμοστεί το ενιαίο μισθολόγιο, χωρίς εξαιρέσεις. Κατανοώ τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν όλοι οι εργαζόμενοι στην Ελλάδα αλλά υπάρχει μια συγκεκριμένη απόφαση ότι από το ενιαίο μισθολόγιο δεν θα εξαιρεθεί καμία κατηγορία εργαζομένων στο δημόσιο ή στον ευρύτερο δημόσιο τομέα. Δεν μπορεί να γίνει εξαίρεση. Και παρακαλώ αυτό να γίνει κατανοητό».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ