Θέμα ωρών η επιστροφή Σκανδαλίδη και Κουτσούκου στο ΠΑΣΟΚ - iefimerida.gr

Θέμα ωρών η επιστροφή Σκανδαλίδη και Κουτσούκου στο ΠΑΣΟΚ

Θέμα ωρών η επιστροφή Σκανδαλίδη και Κουτσούκου στο ΠΑΣΟΚ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση της Ιπποκράτους που θα αναγγέλλει και επισήμως την επιστροφή στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ των βουλευτών Κώστα Σκανδαλίδη και Γιάννη Κουτσούκου.

Σύμφωνα με πληροφορίες είναι θέμα ωρών η έκδοση της επίσημης ανακοίνωσης για την επιστροφή των διαγεγραμμένων από την ΚΟ βουλευτών. Σκανδαλίδης και Κουτσούκος είχαν αποπεμφθεί από την ΚΟ κατά τη διάρκεια της ψήφισης του Μνημονίου 3.

Κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας για τη σύσταση της προανακριτικής οι δύο βουλευτές ακολούθησαν τη γραμμή της Ιπποκράτους και έτσι θα μέσα στις επόμενες ώρες θα εκδοθεί η επίσημη ανακοίνωση της επιστροφής τους.

Δεν ισχύει, όμως, το ίδιο και για τον Μιχάλη Κασσή, ο οποιός είχε διαγραφεί επίσης κατά τη διάρκεια της ψήφισης του Μνημονίου 3. Βάσει των ίδιων πληροφοριών, η Ιπποκράτους βρίσκεται υπό σκέψη για το αν θα δεχθεί μαζί με τους άλλους δύο στην ΚΟ τον κ. Κασσή, παρά το γεγονός ότι ο βουλευτής κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας της Πέμπτης ακολούθησε τη γραμμή του κόμματος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ