Τι έκανε όλη μέρα στο γραφείο του ο Σαμαράς και δεν πήγε στην Ολομέλεια - iefimerida.gr

Τι έκανε όλη μέρα στο γραφείο του ο Σαμαράς και δεν πήγε στην Ολομέλεια

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς όπως αποκάλυψε σε δημοσιογράφους μετά το πέρας της ψηφοφορίας για την προανακριτική επιτροπή, το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας το πέρασε στο γραφείο του στο Μέγαρο Μαξίμου διαβάζοντας... χαρτιά.

«Εκανα δουλίτσα για τέσσερις ωρίτσες. Ηταν μια χαρά» ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός. «Τι χαρτιά πρόεδρε;» τον ρώτησαν οι δημοσιογράφοι για να τους απαντήσει: «Ξέρετε πόσα χαρτιά βλέπω εγώ κάθε μέρα; Για παράδειγμα σήμερα είδα δεκάδες προτάσεις για το μεγάλο φορολογικό». «Εσείς τις βλέπετε;» ρώτησε ένας δημοσιογράφος. «Και ποιος θα τις δει;» απάντησε ο Αντώνης Σαμαράς και πρόσθεσε: «Μετά θα με πάρουν διάφοροι καθηγητές τηλέφωνο και θα με ρωτάνε την είδες την πρότασή μου».

Πάντως, αλλάζοντας τη συζήτηση δήλωσε ενοχλημένος από την πολύωρη διαδικαστική κουβέντα που διεξήχθη στη Βουλή και αφορούσε τις κάλπες και τα ψηφοδέλτια της προανακριτικής επιτροπής.

Την ώρα που πήγε να φύγει ένας δημοσιογράφος τον ρώτησε: «Πότε θα κάνετε ανασχηματισμό κύριε πρόεδρε;» για να του απαντήσει χαμογελώντας πονηρά: «Αυτό το ξέρει αυτός» δείχνοντας έναν συνάδελφο δημοσιογράφο.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ