Η Lady Gaga άρπαξε το στήθος θαυμάστριά της και της το... υπέγραψε [εικόνα] - iefimerida.gr

Η Lady Gaga άρπαξε το στήθος θαυμάστριά της και της το... υπέγραψε [εικόνα]

Η Lady Gaga άρπαξε από το στήθος φαν της και της το... υπέγραψε  [εικόνα]
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η πάντα εκκεντρική Lady Gaga, δεν θα μπορούσε να μοιράζει στους θαυμαστές της κοινά, συνηθισμένα αυτόγραφα, σε χαρτιά ή φωτογραφίες. Για αυτό, όταν πρόσφατα της ζήτησε ένα μια νεαρή φαν της, αποφάσισε να της υπογράψει το... στήθος της.

Σύμφωνα με τη Sun η 22χρονη θαυμάστριά της Lady Gaga, Τζάνα Μπαμπέζ - εκκεντρική και η ίδια ομολογουμένως - είπε πως η τραγουδίστρια την ξεχώρισε ανάμεσα στο πλήθος. Αυτή από τη χαρά της έτρεξε προς το μέρος της και από τη χαρά της, της έδειξε το στήθος της!

Σύμφωνα με τα όσα είπε η 22χρονη, η Lady Gaga, την άρπαξε από το στήθος και άρχισε να ζωγραφίζει πάνω σε αυτό το όνομά της. Συγκεκριμένα έγραψε Ga στη μία ρώγα και Ga στην άλλη.

Ωστοσο, η Lady Gaga, όπως αποκάλυψε η Τζάνα Μπαμπέζ, την συμβούλεψε να μην κάνει το αυτόγραφο, τατουάζ, γιατί, όπως είπε... δείχνει άσχημο...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ