Φυλλάδια Χρυσής Αυγής και Μιχαλολιάκου στο σπίτι του δολοφόνου του Πακιστανού - iefimerida.gr

Φυλλάδια Χρυσής Αυγής και Μιχαλολιάκου στο σπίτι του δολοφόνου του Πακιστανού

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στιλέτα, πεταλούδες, σουγιάδες, αεροβόλα όπλα, σφαίρες, ρόπαλα, αλλά και... φυλλάδια της Χρυσής Αυγής και φωτογραφίες του γενικού της γραμματέα Νίκου Μιχαλολιάκου βρέθηκαν στο σπίτι του 25χρονου δολοφόνου του νεαρού Πακιστανού τα ξημερώματα τη Πέμπτης στα Πετράλωνα.

Τα ευρήματα αυτά της Αστυνομίας στο σπίτι του 25χρονου δίνει άλλη διάσταση στην υπόθεση της δολοφονία του νεαρού μετανάστη. Σύμφωνα με το newsit.gr, στο σπίτι του νεαρότερου δράστη βρέθηκαν περίπου 50 φυλλάδια τα οποία έφεραν τον τίτλο «Γιατί να ψηφίσω Χρυσή Αυγή», αλλά και και φωτογραφίες του κ. Μιχαλολιάκου.

Από την αστυνομική έρευνα προκύπτει ότι οι δύο δράστες της δολοφονίας, στο παρελθόν, είχαν κατηγορηθεί για κλοπή, καθώς είχαν αφαιρέσει από κατάστημα 10 επώνυμα μπλουζάκια. Παράλληλα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, πριν μερικούς μήνες είχαν προσαχθεί από αστυνομικές υπηρεσίες γιατί κινούνταν ύποπτα στην περιοχή της Ομόνοιας.

Οι κατηγορούμενοι για τη δολοφονία του νεαρού μετανάστη στα Πετράλωνα, φέρεται να υποστήριξαν στις Αρχές πως αφορμή για την αποτρόπαιη πράξη τους αποτέλεσε το γεγονός ότι ο Πακιστανός έκανε οκτάρια στο δρόμο με το ποδήλατό του και τους εμπόδιζε να περάσουν με το μοτοποδήλατο.

Ο ένα εκ των δύο δραστών είναι πυροσβέστης και τα τελευταία πέντε χρόνια υπηρετεί στο Μαρκόπουλο. Ο διοικητής του διέταξε ΕΔΕ και τον έθεσε σε διαθεσιμότητα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ