Ρώσοι φαντάροι εξαναγκάζονταν σε πορνεία - iefimerida.gr

Ρώσοι φαντάροι εξαναγκάζονταν σε πορνεία

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στρατιωτικές υπηρεσίες της Ρωσίας ερευνούν κατηγορίες σύμφωνα με τις οποίες φαντάροι εξαναγκάζονταν απο ανωτέρους τους σε πορνεία στην Αγία Πετρούπολη.

Η οργάνωση "Μητέρες για τα ανθρώπινα δικαιώματα των φαντάρων" αναφέρει πως μετά από καταγγελίες γονιών, διαπίστωσε πως υπάρχει οργανωμένο δίκτυο πελατών που πληρώνει μεγάλα χρηματικά ποσά για να χρησιμοποιεί τους φαντάρους οι οποίοι εξαναγκάζονται από ανωτέρους τους να παρέχουν τις υπηρεσίες.

Το περιστατικό διαψεύδεται από αξιωματικό μιας επίμαχης μονάδας όμως η επίσημη έρευνα συνεχίζεται. Οι νέες αυτές καταγγελίες φαίνεται να συνδέονται με τον άγριο ξυλοδαρμό που οδήγησε στον ακρωτηριασμό των ακρών και των γεννητικών οργάνων, ενός 18χρονου φαντάρου, περυσι.

Σύμφωνα με την οργάνωση που κάνει τις καταγγελίες υπάρχουν μαρτυρίες από απόστρατους αξιωματικούς οι οποίοι παραδέχονται οτι εξανάγκαζαν τους φαντάρους σε πορνεία και έπειτα κρατούσαν τα λεφτά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ