Ανυποχώρητη η κυβέρνηση - Στο ενιαίο μισθολόγιο και οι εργαζόμενοι του Μετρό - iefimerida.gr

Ανυποχώρητη η κυβέρνηση - Στο ενιαίο μισθολόγιο και οι εργαζόμενοι του Μετρό

Ανυποχώρητη η κυβέρνηση - Στο ενιαίο μισθολόγιο και οι εργαζόμενοι του Μετρό
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Καμία υποχώρηση ως προς την εφαρμογή του ενιαίου μισθολογίου στους εργαζομένους του Μετρό δεν κάνει η κυβέρνηση όπως δήλωσε κατηγορηματικά ο υπουργός Ανάπτυξης Κωστής Χατζηδάκης.

Απαντώντας σε ερωτήσεις για τις συνεχιζόμενες απεργιακές κινητοποιήσεις των εργαζομένων στο Μετρό, που αντιδρούν στην εφαρμογή του ενιαίου μισθολογίου, ο κ. Χατζηδάκης ανέφερε χαρακτηριστικά πως «απόφαση της κυβέρνησης είναι να εφαρμοστεί το ενιαίο μισθολόγιο, χωρίς εξαιρέσεις».

Ο αρμόδιος υπουργός, διεμήνυσε, πως δεν υπάρχει κανένα περιθώριο υποχώρησης από την κυβέρνηση και ο νόμος θα πρέπει να εφαρμοστεί.

«Κατανοώ τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν όλοι οι εργαζόμενοι στην Ελλάδα αλλά υπάρχει μια συγκεκριμένη απόφαση ότι από το ενιαίο μισθολόγιο δεν θα εξαιρεθεί καμία κατηγορία εργαζομένων στο δημόσιο ή στον ευρύτερο δημόσιο τομέα. Δεν μπορεί να γίνει εξαίρεση. Και παρακαλώ αυτό να γίνει κατανοητό» είπε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ