«Εγώ δεν ψηφίζω το Μεσοπρόθεσμο. Θα κάνω αυτό που λέει το κόμμα» - iefimerida.gr

«Εγώ δεν ψηφίζω το Μεσοπρόθεσμο. Θα κάνω αυτό που λέει το κόμμα»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Να συγκληθεί η ΚΟ της ΝΔ και να τεθούν οι απόψεις όλων των βουλευτών για το Μεσοπρόθεσμο ζητά ο βουλευτής της ΝΔ Σ. Χατζηγάκης. Μιλώντας στον Βήμα 99,5 ο κ. Χατζηγάκης είπε χαρακτηριστικά: «Εγώ δεν ψηφίζω το Μεσοπρόθεσμο. Θα κάνω αυτό που λέει το κόμμα μου. Ωστόσο πρέπει να γίνει Κ.Ο., να τεθούν οι απόψεις των βουλευτών, να γίνει μία συζήτηση και εάν το κόμμα αποφασίσει μία γραμμή αυτή θα πρέπει να ακολουθηθεί».

Αναφερόμενος στο θέμα της συναίνεσης, τόνισε: «Ήμουν ο πρώτος που μίλησε όχι για συναίνεση, αλλά για συνεννόηση, η οποία πρέπει να γίνει σε μία τέτοια κρίσιμη στιγμή».

Αναφερόμενος στους «Αγανακτισμένους» ο κ. Χατζηγάκης είπε ότι «αυτή η οργή του κόσμου θα πρέπει να μας προβληματίσει» και πρόσθεσε ότι οι συγκεντρώσεις θα έχουν πολύ μεγαλύτερη αξία εάν διασυνδεθούν οι κοινωνικές ομάδες και αλλάξουν την πολιτική που έρχεται απ' έξω.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ