Ψάχνει για αντι-Σισέ ο Παναθηναϊκός - iefimerida.gr

Ψάχνει για αντι-Σισέ ο Παναθηναϊκός

Ψάχνει τον Αντι-Σισέ ο Παναθηναϊκός για να ενισχυθεί επιθετικά
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Παναθηναϊκός, μετά το ναυάγιο της επιστροφής του Τζιμπρίλ Σισέ, βρίσκεται σε αναζήτηση παίκτη για να ενισχύσει την επιθετική γραμμή του.

Η Αλ Αραμπί, σύμφωνα με την SportDay, θα δώσει 500.000 ευρώ στην ΚΠΡ για τον δανεισμό του Γάλλου επιθετικού, ενώ διατηρεί οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι, με τον όρο να θέλει και ο 31χρονος άσος να μείνει. Η ομάδα του Κατάρ πρόσφερε στον Σισέ 1,2 εκατ. ευρώ καθαρά που αντιστοιχούν στους 6 μήνες συμβολαίου με την ΚΠΡ και πριμ υπογραφής 400.000 ευρώ.

Οσον αφορά τον επιθετικό που αναζητούν οι «πράσινοι» για να ενισχυθούν, οι άνθρωποι της ομάδας εξετάζουν την περίπτωση του Μάρκους Μπεργκ. Ανθρωπος του «τριφυλλιού», όπως αναφέρει η SportDay, παρακολούθησε τον Σουηδό επιθετικό του Αμβούργου στο φιλικό παιχνίδι με την Χέρτα, όπου ο 26χρονος φορ σημείωσε δύο τέρματα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Παναθηναϊκός Τζιμπρίλ Σισέ Κατάρ ΚΠΡ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ